Arkadaşlar geçen haftalarda araç süpürgesi ile aracımın içini temizledim iki şey dikkatimi çekti .Birincisi gaz pedalının olduğu yerde ayak koyma plastiği var plastiğin sağ üst köşesinde böyle bir çıkıntı var ama plastiğin kendisi de çıkıntıyla beraber o şekilde orijinal gibi duruyor ama hb corollam da bu durum yoktu hani beni rahatsız etmez ama dikkatimi çekti daha sonra sağ arka köşeyi temizlerken koltuk altına gelen kısmın yüksek olduğunu gördüm Allah Allah dedim heral de devre falan var dedim Neyse önemsemedim gel gelelim bu hafta aklıma geldi aracın altına eğildim baktım pedal tarafında bir şey göremedim ama arka tarafta o yüksekliğin olduğu yerde alttan vurulduğunu gördüm muhtemelen taşa felan vurmuş baya avuç içi kadar çökmüş oda hizaladığım da koltuğun altındaki yüksekliğe denk geliyor. Aracı alırken life kaldırıp altına bakmak aklıma gelmedi dış aksamda kaza bela olmayınca valla genel olarak bakmaya çalıştım ama bir tek orayı gördüm. Şimdi aklımda şu var acaba pedal kısmını oradaki o çıkıntıda alttan bir darbe mi aldı yoksa orijinali mi öyle gel gelelim koltuğun altına denk gelen çöküntüyü en yapabilirim. İyiden iyiye kıllandım life kaldırtıp komple baktı racam bir anormallik var mı diye