0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pahalılık ucuzluk olayı kişinin aylık kazancına göre değişir. Paranız varsa ve bu parayı harcayınca hala ekonomik olarak iyi durumda olacaksanız gerisi sizin zevkinize kalmış, tabiki alınabilir.
Aynen 0 araçların fiyatlarının bu kadar arttigi bir dönemde aracınız da bu kadar yeni ve düşük km.li iken yeni bir araca geçmek maddi durumunuz elverse bile gereksiz bir harcama olacaktir. Aracınızdan bir şikayetiniz yoksa, manuelden otomatige gecmek gibi bir gereksinim yoksa boş yere zarar edersiniz.
Şayet imkan varsa neden olmasın...Ama ben şahsen dizelden benzinliye geçme işine takıldım, yakıt tüketimi sizi rahatsız edebilir...Bu arada şu anki aracınız da biraz fazla yakıyor gibime geldi...
doğrusu tamda o sebep ön plana çıkıyor manuelden otomatiğe geçmek istiyorum, fakat yeni Corolla benzinli cvt lerin 40 kuruş civarı bir yakıtı olduğunu duydum ama henüz birinci ağızdan bir duyum alamadım.
doğrusu tamda o sebep ön plana çıkıyor manuelden otomatiğe geçmek istiyorum, fakat yeni Corolla benzinli cvt lerin 40 kuruş civarı bir yakıtı olduğunu duydum ama henüz birinci ağızdan bir duyum alamadım.Mesaj Birleştirildi: Şubat 22, 2014, 15:02:13değerli abim ,sebebim ben yılda 10 bin 12 bin km arası yapan biriyim, aracımdan hakikaten çokta memnunum, dediğiniz gibi yakıtım biraz yüksek gibi dizel kullanan arkadaşlarım var onlara göre araçları daha az yakıt tüketiyormuş ama ben hala beceremedim o rakamları:), dolayısıyla yeni nesil corollanın motorunu çok övdüler yakıt tüketimide son derece iyi dediler ama benzinli otomatik kullanan kişiden birinci ağızdan bir yakıt tüketimi alamadım şuan formda da güncel değerlere rastlamadım eğer denildiği 40 kuruş bugunki şartlartda yakıyorsa benimle arada çok bir fark kalmıyor bende sadece yeni model ve otomatik olması sebebi ile almayı düşünmüştüm.