Gönderen Konu: Plakalıklar nasıl sökülüyor?  (Okunma sayısı 1623 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Plakalıklar nasıl sökülüyor?
« : Ekim 03, 2008, 01:23:26 »
Arkadaşlar bizim ae101 lerin ön ve arka plakalıklar nasıl sökülüyor bulamadım bagajın altında 2 tane somon gördüm söktüm baktım onlar değilmiş sanırım o vidalar arka siyah plakalık kısmını komple söküyor olabilir? ön ve arka plakaları yapıştırmak istiyorumda sökemedim:D bilgisi olan?

Toyota Club Türkiye

Plakalıklar nasıl sökülüyor?
« : Ekim 03, 2008, 01:23:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
Ynt: Plakalıklar nasıl sökülüyor?
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2008, 07:45:52 »
Arkadaşlar bizim ae101 lerin ön ve arka plakalıklar nasıl sökülüyor bulamadım bagajın altında 2 tane somon gördüm söktüm baktım onlar değilmiş sanırım o vidalar arka siyah plakalık kısmını komple söküyor olabilir? ön ve arka plakaları yapıştırmak istiyorumda sökemedim:D bilgisi olan?

Kardeş eger plakalığın standart siyah çerçeveli ise altında iki tane tırnak olacak onları çıkarınca yada üst kısmından bir tornavida yardımı ile çıkarabilirsin. Eger standart plakalıklardan kullanmıyorsan onun bi resmini ekle derim ona göre yorum yapalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Plakalıklar nasıl sökülüyor?
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2008, 12:02:52 »
plakalık derken aracın orjınal plakalıklarımı(zaten ön kısımda yok,arkada da plaka lambalarıyla komple olan kısım var)yoksa ustunde ısım yazan(toyota servis...V.S)plakalıklarmı?konuyu aydınlatırsanız sevınırım
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN