0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ton farkı ön tampon ve ön çamurlukta bariz fark ediliyor. Hadi plastik metal farkı desek ona,ön kapı koyu renk kalıyo arka kapıya göre.
Tampon siyah plastik üzeri boya olduğundan bu tarz ton farkı olabilir normaldir ama kapı çamurluk alenen boyandığı belli belki gözle anlaması zor olabilir ama .Resimde net belli bir ton koyu olmuş .Bu tür renklerde ton birebir tutturmak her babayigitin hakkı değil
Ton farkına yapılacak birşey yok. Metalik renkli araçlarınıza biraz daha fazla özen göstereceksiniz malesef. Üzüldüm şahsen 33000 km de bir aracın böyle olmasına. Ya sol taraf komple boyanacak yada yeniden kapı boyanacak ama tutturmak her baba yiğidin harcı değil. Başıma geldi biliyorum ve büyük konuşmak gibi olmasın bir daha metalik renk araç almam. Kapı neysede tampondaki ton farkı baya bi ileri düzeyde. Bu tarz şeyler malesef insanı aracından soğutuyor
Yalnız bir noktaya daha değinmek istiyorum, arka tampona bakınca onda bi fark yok görünüyor halbuki oda plastik.
Tampondaki fark çamurluğa vernik atımasından kaynaklanıyor. Güneşli havada renk açılır rengin tonu farkedilmez yerine göre.
Öncelikle geçmiş olsun. Burada boyadan daha iyi anlayan arkadaşlar var, onların fikir ve tecrübelerinden de yararlanmak lazım. Diğer yandan; böyle durumlarda bindirme yapılabilir ancak buradaki durum bana boya kodunun aynı olmadığını şüphelendiriyor. Boya hazırlama şekli, kabı, tabancası vs. bile önemli bence. İyi bir işçilik olmadığı belli.
Gümüş gri en zor renk. Ama aracınızda ben bariz birşey göremedim. Satmayacaksanız ve kullanıcıysanız devam
Cantekın boyatmasan öyle kalsa daha iyiymiş.Kapının ilk resminde birşey yok ki.Hİç boyanmasına gerek bıle yokmus.Bırak dalgalı kalsa imiş.Senin yaptıgın biraz ekşin olmus gibi.Kardeş on kapı ile çamurluk bariz belli.ön kapı nijerya vatandası arka kapı rus vatandası gibi.Daha ne dıyeyı anla.Gİt boyacını tebrık et.
fardaki sinyallerin orda turuncu yapışkan mı? içerden mi dışardan mı kendisi?