fun ve fun special arasında 520 tl fark var ve verdikleri çelik jant camlara film ön sis farı.
bu nasıl bir çelişkidir ya. ben 1.000 tl veriyim o farkı bana versinler

niye ben alırken yoktu ki bu.
neyse 520 tl ye bunları verebiliyorken sadece sis farına 720 tl sadece çelk janta 1400 tl ve cam filmlerine 300 tl yi hangi yuzle istiyorlar.
bu ne perhiz bu ne lahana.
Mesaj Birleştirildi: 17 Şub, 2014 22:32
Toyota sitesinde gormedim ama arabalar gen tr de fun special de yol bilgisayari yok olarak gozukuyor. bana cok mantikli gelmedi.
ayrıca sitede fun m/m dizellerde direksiyon ayarı yok yazıyor. derinlik ve yukseklik. ilginçç...
fun ve fun special arasında 520 tl fark var ve verdikleri çelik jant camlara film ön sis farı.
neyse 520 tl ye bunları verebiliyorken sadece sis farına 720 tl sadece çelk janta 1400 tl ve cam filmlerine 300 tl yi hangi yuzle istiyorlar.
Toyota sitesinde gormedim ama arabalar gen tr de fun special de yol bilgisayari yok olarak gozukuyor. bana cok mantikli gelmedi.
Tamamen psikolojik satış fiyat politikası ile alakalı. Ya bir üst donanımı alacaksın ya da bir alt donanımı alırsan ve ilave istersen sana bir üst donanımı satmış olacaklar hem de daha fazla paraya.
Merhaba, aynen katılıyorum size.
2013 Yaris 1.33 Fun Multidrive S sahibi olarak bu fiyatlardan alınacak bir otomobil olmadığını söyleyebilirim.
Yaris'imi çok seviyorum. Tam bir şehir faresi lakin kabul edilmesi gereken birşey var ki Yaris in en dolusu 35 bin tl'den fazla etmez, etmemeli.
Arkadaşlar Yaris'in full donanımlısı ABD'de 16500 dolar.
İnsanlar amerikada dolar üzerinden 1 birim kazanıp 16500 birime Yaris alabiliyorlar.
Biz ülkemizde tl üzerinden 1 birim kazanıp 52740 birime Yaris alabiliyoruz.
Amerikada Prius 30bin dolar.. Ülkemizde 59800 Euro.
Merhaba, aynen katılıyorum size.
2013 Yaris 1.33 Fun Multidrive S sahibi olarak bu fiyatlardan alınacak bir otomobil olmadığını söyleyebilirim.
Yaris'imi çok seviyorum. Tam bir şehir faresi lakin kabul edilmesi gereken birşey var ki Yaris in en dolusu 35 bin tl'den fazla etmez, etmemeli.
Arkadaşlar Yaris'in full donanımlısı ABD'de 16500 dolar.
İnsanlar amerikada dolar üzerinden 1 birim kazanıp 16500 birime Yaris alabiliyorlar.
Biz ülkemizde tl üzerinden 1 birim kazanıp 52740 birime Yaris alabiliyoruz.
Amerikada Prius 30bin dolar.. Ülkemizde 59800 Euro.
Kaldı ki bizim 1 birimimiz adamlarda 23 25 birim filan

ölme eşşeğim ölme ot biterse yersin bizim iş
Fun special sahibi veya araci gorup inceleyen biri varmi. farklardan bahsedebikir mi