0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende şimdi konu açacaktım kirlilik olmasın diye sizin konuya yazayım dedim.Benim 98 xei'de çok yakmaya başladı 1 depoda 370 km falan yaptı benzinde ,yağ filtresi mi tıkandı acaba?Normalde şehir içi 650 falan yapıyordum.Ustalar yorumlarsa sevinirim
Hava filtresini ilk defa yan sanyi kullandım ondan mı acaba?Ağzımızın payını aldık eğer öyle ise.Bu kadar fark eder mi?
Yalan olmasın burdan orduya ordudan buraya burdada işten eve evden işe toplam herhalde tahmin 5000 yoktur.
yeni sanayide toyotacı oto yaşara gidin derim ben:)
Birkan beye halinize şükredin servis bana sadece distirbütöre 2900 tl fiyat çıkardı ayrıca buji ve buji kabloları.Sanırım yaptıramayacağım.
aracımın subaplarını subap kayıtlarını (ustanın tabiri sanırım subap yatağı )değiştirdim. üst kapak hafif taşlandı. contamızı aldık taktik yaklaşık 1000 tl m gitti. aracım ortalam 110 km hızda van mersin arası 35 lt ile 360-370 km gidiyordu artık 35 lt ile 450-460 km gidiyor. önceleri ercişten çıkar bismil civarı yakıt alırdım şimdi diyarbakırı geçiyorum siverek emmoş bucakta yakıt alıyorum (bu zamana kadar gördüğüm po da aygaz satan tek yer ) yalnız gaz ayarını da kıstı usta araba 160 ı görüyer yırtınıyor önce 190 ı zorlardı gazda. kısılması sıkıntı yaratırmı acaba ? bir de subaplar yenilendi ancak benzin de kullanım değişmedi yine aynı yolda benzinde kullandım 500 kmyi görmedi depo 230 tl ye fulledim.