0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ankarada iseniz herkezin övdüğü yeni dörtnal özel servis var İbrahim bey bi uğrasanız, ya da bir arayıp sorabilirsiniz http://www.yenidortnal.com/
ibrahim bey aracınızın kilometresi kaçta
1. sıkıntı bendede var atilla amca biliyordur çaresini
Atilla amca ilgin için teşekkür ederim . Vallaha bekliyordum açıkcası , Atilla amca benim sorunum için de ne zaman bir görüş bildirir diye. Çünkü forumdaki diğer yazılarını okuyunca hep güven veren cevaplar olduğunu gördüm. 4 tane kyb amortisör aldım. kışın geçmesini bekliyorum taktırmak için ama ustaların hepsi zaten üstündeki tokico amortisörler için iyi durumda dediler.Bu Sorun helezonları değiştirince oluştu.Bu arada Arabanın sustalarını demişsin ama susta ile neyi kastettiğini anlamadım. Onu bir açıklayabilir misin Atilla amca ?
Peki Atilla amca bu küt küt vurma dediğin ses az bir ses miydi yoksa çok şiddetli bir ses miydi? Çünkü benim sorundaki ses çok şiddetli. Şöyle ki araba alt tarafa doğru salındığında yani tekerlerin üzerine doğru oturma hareketi yaptığı zaman sanki arabada yay yokmuş da direk bir metalin üzarine tak diye oturuyormuş gibi bir ses. Sanki araba delinecek gibi oluyor o kadar fazla bir ses. Bunu da araba yüklüyken yapıyor. Yani 2-3 kişi varken istediği kadar yaylansın yapmıyor.Ama 4 ve daha fazlasında yükün miktarına bağlı olarak yani yük ne kadar fazlaysa o kadar kısa bir salınımda vuruyor.