0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bitirmeye calisiyorum bitsin diye gozune bakiyorum hatta yine deli kullanip 1-2-3 yurumelere ani vites degisimlerine basladim.kisacasi performansli kullaniyorum hala ayni hala ayni. 156.200 falan olduk 160.000de gider diye duaunuyorum.hos 138.000 civarlarinda 145000de gider bu dedim sikinti olmadi 148 gibi elveda derim dedim yine birsey olmadi 150 dedim yok 156ya girdik iste
Ercu baskı yemek ıstıyosan 3 pedal yap
hayırdır ercü baskı balatayla ne derdin var ..?bırak birmesin
Abi cok yukarida kavriyor tadi kacti iyice ama tam bitmedi oyle garip duygular icerisindyim
kaçırmyorsa zorlama altta ayarı var onun kafana göre ayarlat devam et ne gerek var değiştiricen kaçırma silkeleme yoksa
İyi kullanıldığı taktirde Toyota baskısı 150 bin çok rahat gitmesi lazım. Bir önceki aracım 128 bindeydi baskısı değişmeden sattım soğukken çekiş gayet iyi oluyordu ama ısınınca çekiş düşüyordu .Ben kendim pedal ayarı yapmıştım kavramasını aşağı indirmiştim buda bitik olan balatanın biraz daha idare etmesini yarıyor. Âmâ bu uygulama uzun kullanımda debriyaj balyasını bozar ayrıca vites geçişlerinin hayli dişli olmasına neden olur
Bizim arabaya bi abi bindi arabayı çok acemi biri kullanmış dedi. (Yani ben ) çok geç kavrıyor dedi. bu durumda değişmesi mi gerek ?
Sarsıntı, devirlenememe gibi sorunlar var mı?
Evet abi gazı geç alma gibi sorunlarda var .
Yani bu km'de bir aracın balatasının gitmesi için bayağı bir hırpalanması lazım. Tekrar bir ustaya gösterip değiştirmeyi düşün bence artık.