0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok zevkli oluyor , gözünle görüyorsun temizlendiğini.Ellerine sağlık
İnsan kendi temizlediği zaman bir başka oluyor tabi.
ellerinizi sağlık aracı kendi temizlemek ayrı bi zevk ben eski aracımı bigün hiç unutmam öğlen 12 de başlayıp gece 11 e kadar en ince detayına kadar temizlemiştim ama saatin farkında değildim sonra bi baktım c.tesi yalan olmuş yağmur başlamış arabayıda çıkartamadım
Valla yazın bende halı yıkama makinesi ile girişecem baya kir var arabayı kışın alınca el değmiyor hani biraz ucundan kulağından temizlik yaptık ama tama benim kiriterlerime uygun bir temizlik olmadı .Halı yıkama makinesi ile koltukları taban halılarını falan yıkayacağım kapı ve tavan döşemelerini silecem iyice motoru resmen bok götürüyor nasıl temizleye cem bende bilmiyorum ama resmen haşat adam aldı alalı hiç yıkatmamış.En son dışına pasta cila uygulayacağım bir iki yerde düzeltilmesi gereken yer var bakalım yaza belki oraları yaptırabilirim
İyi iş çıkartmışsınız
Eline sağlık ben her 2 ayda bir temizliyorum. Ama siliyorum genelde. Ondan dolayı halı yıkama makinesine gerek kalmıyor
elbistanlımısın sen bugra
Buğra Koltukları temizlemek için ne marka temizleyci kullandın ?
Maşallah, elinize kolunuza sağlık Tavan döşemesini nasıl yaptınız? Bu temizliğe bi klima bombası patlatsaydınız içerisi güzel ve kalıcı kokuya sahip olurdu