0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corolla yol bilgisayarında diğer araçlarda gördüğüm anlık tüketim verisi yok değilmi? Yada benmi bulamayorum? Çünkü bazı diğer araçlarda tüketim verisi anlık sürekli değişirken corollada belirli bir ortalamayı gösteriyor ancak sıfırlarsam görebiliyorum.Ben yanlış mı biliyorum acaba?
Premium donanımda kadranların ortasındaki göstergede anlık tüketim görülebiliyor.Rakamsal olarak ortalama tüketim gösterilirken onun altında bir bar var ve 10-20-30 olarak işaretlenmiş o bar'ın için sizin anlık tüketiminize göre doluyor. Kesin rakamı bilememekle birlikte o an ki tüketiminizi bu bar üzerinden yaklaşık olarak görebiliyorsunuz. Sanırım aynı ekranda alt alta iki rakam göstermek kafa karıştırız diye anlık tüketimi rakam yerine böyle gösteriyorlar.
İyide bizim araba advance modeli bizimkinde yokmu acaba? o siyah yatay çizgilere bakıcam en kısa sürede
aurisdede o şekilde abi ve anlaşılmıyor bar olarak iş olsun diye konulmuş bence...anlık tüketim yok diyorum ben ona abi...
Aynı bizimki demek bu anlık tüketimmiş şöyle bi durumda var,bazen yüksek devirde gidince yada çok kısa sürede 90 -95 yapınca ortalama tüketim düşüyor bu nasıl oluyo?
Selamlar,Corolla Advance'de anlık tüketim yok ancak, ekranda car modu ndayken yeni seyahat gibi bir bilgi yazıyor oradan yeni seyahatinizdeki ortalama tüketimi görebilirsiniz. Anlık tüketim benim çok dikkatimi dağıtıyordu olmaması belki de iyiliğime olmuştur. Teşekkürler.