0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yol bilgisayarındaki ortalama tüketim değeri ile fiili tüketim değeri farklı olabilir mi? Uzun yolda yakıt deposunu doldurarak yakıt değerini ölçtüm 6.2 Lt, yol bilgisayarı 6.2 gösteriyor..
Range değeri tam tutuyormu acaba??
Tam 100 km yol yaptık geçen gün.4 kişiydik.babam kullandı.ortalama 4.8 di motoru kapattık eve çıktık.araç yeni corolla 1.6 cvt bizim için imkansız yoktur, babamdır yapar
kardeş babana söyleyiverde bir ara benim auriside kullansın en azından 4,8 gördük deriz aşırı sakin kullanıyor heralde...
Yol bilgisayarındaki ortalama tüketim değeri ile fiili tüketim değeri farklı olabilir mi? Uzun yolda yakıt deposunu doldurarak yakıt değerini ölçtüm 5.6 Lt, yol bilgisayarı 6.2 gösteriyor..
LPG taktırdıktan sonra aracın yol bilgisayarındaki tüketim değerleri arttı. Bu normal midir? Yol bilgisayarı LPG tüketimini hesaplıyor olabilir mi?
gayet normal. sizi şaşırtmasın. tüketiminiz artıcak ama lpg ucuz olduğu için kar edeceksiniz
Teşekkür ederim öncelikle. LPG'de tüketimimin artacağının farkındayım Batu Bey. Ancak bunun yol bilgisayarına yansıması normalmidir?