Gönderen Konu: Bursa-Balıkesir civarı LPG takan Toyota Servisi  (Okunma sayısı 1475 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Bursa-Balıkesir civarı LPG takan Toyota Servisi
« : Şubat 12, 2014, 21:32:13 »
Merhabalar.Normal şartlarda servisler LPG montajı yapmazlar ve garanti kapsamı dışında kalır.biz Yeni Corollamızı Çavdarlı Toyotadan aldık.LPG takılırsa garanti kapsamı dışında kalır bakımlarını yapmayız dediler.Balıkesir ve Bandırma Altan hakkında bilgim yok fakat Akkoyunlu ile görüştüm alırken takılabiliyor dediler.bizde çavdarlıdan aldık.Mustafakemalpaşada oturuyoruz.Balıkesir ve Bandırma bize daha yakın.
Benim sorum ,aldıktan sonra servisin yönlendirmesiyle ve garantiden çıkarılmadan takılabiliyor mu?Balıkesir ve Bandırma Altan takabiliyor mu?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Toyota Club Türkiye

Bursa-Balıkesir civarı LPG takan Toyota Servisi
« : Şubat 12, 2014, 21:32:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • kralına yol vermişim, soytarısıyla uğraşamam...
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 13 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: Bursa-Balıkesir civarı LPG takan Toyota Servisi
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2014, 21:56:43 »
bende 2011 corolla aracımı bandırma altandan aldım ve lpg taktırmadan öncede birçok servise sordum garantiden çıkar dediler bu konuda mutabıkız lakin bandırma altan bana lpg taktırdığımda servise aracımı sokamayacağımı ilgilenmeyeceklerini söylemişti bende bu durumu çavdarlıya ve akkoyunluya sordum böyle bir durumun olmadığını sadece lpg kaynaklı olumsuz bir durum olursa garantiden durumu karşılamayacaklarını söylediler. geçtiğimiz günlerdede çalıştıüımız kurumdan bir abimiz aynı model araç ve lpg kitli aracını altanda bakımını yaptırdığını söyledi vede herhangi bir proplemlede karşılaşmamış(bende en az 10 kere bakım vs bandırma altana gittim vede orda bakım esnasında lpgli araç gördüm vede yapıyorlardı) bende önümüzdeki günlerde servise gidicemde neyle karşılaşıcam... lpgyide balıkesir merkezde efe otogaz var brc dahil olmak üzere birçok kiti titizlikle takıyor ben oraya taktırdım şeytan kulağına kurşun gayette memnunum...bandırmada kemalpaşada uğraşma bende susurlukluyum diğer corollamada kemalpaşada taktırmıştık bir türlü ayar tutmadı o yüzden epeyce araştırdım orasını buldum. birde merkezde sadık otogaz var oda baya iyi fakat ondada brc yok topram...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2014, 22:32:31 »
ben balıkesir merkezde ikamet ediyorum aracım 1997 model corolla gli her 5 binde bir buradaki yetkili servis altana giderim ve aracım lpg li sorunsuz servis de bakım yapılıyor birde ben 3 sene önce sadık oto gaz var burada ona sıralı sistem lpg taktırdım çok memnunum isterseniz size yardımcı olabilirim onlarda prins kme romano akl sıralı sistemler var işçilikleri ve bilgileri montajı çok iyi ben ve birçok arkadaşıma taktırdık sorun yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2014, 23:03:16 »
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.fakat benim merak ettiğim altan,garantiyi devam ettiriyor mu?
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • kralına yol vermişim, soytarısıyla uğraşamam...
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 13 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 13, 2014, 17:40:13 »
kesinlikle bitiyor...motora el değmesin istiyorlar...altanda aynı diğer bir ilde bulunan servistede aynı durum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2014, 21:30:43 »
Akkoyunlu da bitmiyormuş galiba,bilgisi olan var mı?
youtube.com/kaankara