0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İbrahim bey servislerde var .
hocam ne kadar bi bilginiz var mi ?.
Arabayı kilitlediğimiz zaman açık kalan camları otomatik kapatan cam modülü corolla için var mı? internette araştırdım ama toyota için bulamadım.Diğer markaları takanlar da arabanın beynine zarar vermiş yazıyor.Arabasına bu modülü bulup takan arkadaş varmı?
Kocaeli de kolaylı oto aksesuarda var biz taktırdık 69 tl artı işçilik
Kardeşim en son motor değişimi sırasında bana 150 tl karşılığında takıyoruz demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam . Hatta aynaları kapan modülde var dediler oda galiba 100 tl gibi bir rakamdı ama rakamlardan emin değilim arayıp sorarsanız daha iyi olur .
Daha önceki aracım olan Astra G de kumandadan değilde anahtarla kitlerken kitleme konumunda 3-4 saniye tuttuğunuzda açık camların hepsi kilitleniyordu.Bunda olmuyor. Birde arka camları çocuklar açmasın diye ön taraftan kapattığımda, bende kendi camım hariç hiç bir camı açamıyorum . Bunu çözmenin kolay bir yolu varmı.
Bu çocuk kilidi olayına benimde kafam takılıyor.Devreyi inceledim;Sadece sürücü kumandasına 1 adet diyot ile bu yapılabilir gibi gözüküyor.
Sanırım çalışma prensibi yanlış oluşturulmuş abi zaten kilidi aktif eden sürücü neden o da dahil diğer camlar açılmıyor ki ?
Yorumsuz.Ama düşündükçe çok basit bir şekilde yapabilecegimi anlıyorum.Sadece kartın üzerinde 1 tane yol kazınarak kopartılacak.Kopartılan uç'ada sürücü tarafında enerji verilecek.Böylece sürücünün kumandaları sürekli çalışırken diğer camlar kilit kumandalı olmuş olur. Diyot'a da gerek yok.Zamanım olunca bu işide yapacaklar listesine alayım ben.Ama şuanda cam ve ayna kapatma modülü üzerinde çalışıyorum. O daha acil.
Her ikisini de bir modülde mi toplayacaksın?
EvetHatta daha fazlasını
Mesela?
Senin arabanda 4 cam auto değil değil mi?Auto olmayan tuşlara 1.5 saniye basılı tutunca yaptıgı işlemi full yapsa nasıl olur?
Kesinlikle süper olur tabi ki. Ayrıca öyle olmaması da ayrı bir sorun. Tüm bunlar tek modülde sağlanırsa çok güzel olur.