0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar e12 Corolla mın benden önceki sahini kumanda düğmesinin birini koparmış bende ne yapabilirim diye açıp bakayım dedim baktım ki diğeri de kopmuş elimde kaldı yerine oturmaya çalışıyorum tık düşüyor .Bu lastik düğmeler bir yer de satılıyor mu .Kumanda tıkır tıkır çalışıyor yoksa yenisini yaptırırım ama
Benim lastik kısmı kopuk kumanda çalışıyor buton olsa kendim yaparım sıkıntı yok .Ama lastik koptu oto anahtarcılarına sorayım inşallah vardır
benimde geçenlerde kumanda düğmesi kopmuştu.bende orjinalini aratmıyacak sert lastik parçasını yerine oturacak şekilde kesip üstünüde bantla yapıştırdım.gayet güzel olduMesaj Birleştirildi: Ekim 01, 2014, 08:56:35birde düğmeye bir kaç sefer basınca devreye giriyor.hele soğuk havalarda zaman biraz uzuyor. (10 sn kadar) bugunde sabah kapıyı manuelden basarak kitledim. bunun pilini nerede değiştiririm ? sanırım pil kodu anahtarın arkasında yazan kod olsa gerek. CE 0165
Arkadaşlar Ankara KRAL elektronik anahtar da kumanda lastiği satılıyor 7 tl ye aldım taktım tertemiz süper oldu .Bu tip sorun yaşayan arkadaşlar buradan tedarik edebilirler
http://www.sanalpazar.com/Toyota-Kumanda-Butonu-Toyota-Anahtar-Kumanda-Butonu__isp11154566