0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çözüm yolu güzel. Fakat keşke koyu renkli bir peçete sıkıştırsaydınız. Göze de batmazdı.
Sadece içeriden değil dışarıdan bakınca da gözüne batmazdı demek istemiştim.
Tüketicinin uğraşmaması gereken işlemler için biz uğraşıyoruz bir de üstüne para veriyoruz, acaba Avrupa'da olsa ne olur du durum diye düşünmeden edemiyor insan.
Aytaç Bey Avrupalının yolu bizimkisi gibi değil ki. Oturduğum ilçe merkezinin bozuk parkesi sebebiyle gelen sese üretici pek birsey yapamaz. Aynı şekilde kaplama yollarda gelen ses de buna örnek.
Bu sorun japon araçlarının hemen hemen hepsinde var. Daha önce Nissan ve Daihatsu'ya binmiştim. Onlarda da plastik aksamdan kaynaklanan zırıltılar oluyordu. Avensis'te hareket halindeyken olmuyor fakat motoru ilk çalıştırdığımda soğukken yüksek devirde çalıştığından az da olsa konsoldan ses geliyor. Motor ısındığında titreşim azaldıktan sonra kesiliyor.
Dünyanın çeşitli bölgeleri için üretim yapan büyük firmalar, biraz olsun ilgili ülkelerdeki fiziki şartları da göz önünde bulundurmaları gerekiyor bence. Donanımları ayarlamayı çok iyi biliyorlar. Siz sesleri kesmek için bin dereden su getirmek durumunda kalmamalısınız. Söz konusu ses sadece bir örnek tabi, genel manada söylüyorum.