Gönderen Konu: isofix sorunu  (Okunma sayısı 1210 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 48500
  • Model Yılı: '10
isofix sorunu
« : Şubat 09, 2014, 23:24:17 »
arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2010 model 4d elegant sahibiyim. aracım ikinci el olduğundan karşılaştığım sorunu anlatmak istiyorum aracımda isofixli diye geçiyor ama çocuk koltuğunu takacak isofix demir çubuk ayakları aracımda yok koltuğu söküp baktım ve yerlerının bos olduğunu gordum. servisi arayıp sorduğumda böyle bıseyle ılkkez karşılaştıklarını benden oncekı sahıbının sokmus olabılecegını ama eger talep edersem yurt dışından getırtebıleceklerını 15-20 gun ıcınde gelecegını ve tahmını 150 tl tutacağını soyledıler.basına bu tarz bısey gelen varmı veya başka marka aracın ısofıx bağlantı demır ayakları uyarmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sagolun

Toyota Club Türkiye

isofix sorunu
« : Şubat 09, 2014, 23:24:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 301700
  • Model Yılı: '07
  • 73 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
Ynt: isofix sorunu
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2014, 23:27:14 »
sorunun tam cevabını veremiycem yalnız isofixsizde kullanabilirsiniz kemer ile biz öyle kullanıyoruz hemde  diğerinden daha zahmetsiz..
please seat belts

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 10, 2014, 10:00:32 »
arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2010 model 4d elegant sahibiyim. aracım ikinci el olduğundan karşılaştığım sorunu anlatmak istiyorum aracımda isofixli diye geçiyor ama çocuk koltuğunu takacak isofix demir çubuk ayakları aracımda yok koltuğu söküp baktım ve yerlerının bos olduğunu gordum. servisi arayıp sorduğumda böyle bıseyle ılkkez karşılaştıklarını benden oncekı sahıbının sokmus olabılecegını ama eger talep edersem yurt dışından getırtebıleceklerını 15-20 gun ıcınde gelecegını ve tahmını 150 tl tutacağını soyledıler.basına bu tarz bısey gelen varmı veya başka marka aracın ısofıx bağlantı demır ayakları uyarmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sagolun

Başka aracınkiler uyabilir belki bağlantı yerine baktırmak lazım. İsofix evet çok rahatlık ama kemerle de kullanabilirsiniz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 10, 2014, 11:05:18 »
 Eski sahibini aramayı deneyebilirsiniz.