0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Attım kardeşim.Böyle bir yaratığın değil üniversiteden atılması, toplumdan tamamen dışlanması gerek bence!
Arkadaslar, tepkimizde hakliyiz. Karincayi bile incitmeyen bir ecdatin torunlariyiz. Ancak burada sap ile samani karistirdigimizi dusunuyorum.Osmangazi unisinin disiplin yonetmeligi ne der bilmiyorum ancak universitenin kendisini yargi yerine koyup infaz gerceklestirecegini dusunmuyorum. Tepki hakli ancak metod yanlis. Anayasamiza gore kimsenin egitim ogretim hakkini engelleyemezsiniz. Burasi ayri mevzu. Bu kisinin cezasini yargi elbette verecektir. Universite bu CANIYI atsa, mahkeme hakkini geri iade etse ne kazanacagiz?Benim tavsiyem, bu adamin butun bilgileri internette var. Goruntulerle birlikte yapalim bir cd ekleyelim bir dilekce, ayri ayri tum savciliklara Turkiye genelinde suc duyurusunda bulunalim. Ha ben mahkeme ile ugrasmak istemiyorum diyorsak, hemen hemen hepimizin bagli oldugu sivil toplum kuruluslari var, onlari harekete gecirelim. Bu CANİNİN cezasini once yargi verecektir en nihayetinde de Allah verecektir.Sap ile samani karistirip da enerjimizi bosa harcamayalim. Bu yazimdan dolayi da kimse ben bu CANİ ile ayni kefeye koymasin. Tarafim bellidir. Zalimler için yaşasın cehennem. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tebrik ederim gayet mantıklı bir yaklaşım olmuş. çoğumuzun beklentisi de bu yöndedir. imza toplanarak okuldan atılacağını sanmıyorum fakat en azından mesaj gerekli yerlere ulaşır, belki de bir daha o okula gitmeye yüzü kalmaz.