0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sorun aslında lpg li araçta değil atiker li araçta birde montaj hatası kalibrasyon hatası varsa adama arabayı sattırır .Kardeş eğer sorunsuz lpg li araç kullanacaksan BRC - PRİNS gibi kendini kabul ettirimiş gerçek sorunsuz markaları taktırıp kullanacaksın 8 ay kadar ford fiesta ya bindim BRC vardı yemin ederim hayatımda bindiğim en sorunsuz lpg li araçtı çekişi tasarrufu süperdi benzinle aynı performans vardı ve de yakıtı resmen kokluyordu yakıt olarak çok rahat bindiğim tek arabaydı .Sana tavsiyem eger imkan varsa 2A mühendislik e BRC taktır hiç başın ağrımasın tertemiz kullan
Arkadaşlar satmış olduğum 2004 astra G aracımda yaklaşık olarak 40.000 km atiker kullandım. ve zerre kadar sorun yaşamadım , markadan çok işcilik ve kalibrasyon önemli.
2005 corolla 1.6 motor aracıma 15 gün oluyor yeni lpg sistemi takılalı sistem atiker safe fast obd 2 ilk 1000 km yapıldı ve ayarı yapıldı aydın ilinde yapıldı montajı , aracımı aydın dan alıp ağrı iline geldim gelirken sivasta mola verdiğim esnada motor kaputunu acıp bakmak istedim cünkü kalkıslarda ve vites gecişlerinde tekleme yapıyordu yani gaz yemiyordu araba neyse stop etti aracım sonra calıstırdım benzine aldım bi 5 dakika sıkıntı olmadı sonra gaz a aldım motor kaputunu kapattım yine sorun olmadı ağrı iline geldik aracı ekmek almak için çalışır vaziyette bıraktım geldiğimde stop etmişti yine bu arada belirteyim ilk stop ettiğinde sivas da hava 5 derece idi ağrı da ise -20 idi ayrıca boş olan 40 lt lik kazanım sadece 25 lt alıyor dolu gösteriyor ama tamamen dolmuyor kazan göstergesine de baktım boşluk var , ilk kalkışlarda rolanti acayip düşüyor ve benzin lpg farketmiyor hiç rolantisi düşük aracın acil yardımlarınızı bekliyorum aracım orj 120000 km de o kadar temiz kullanmış ki ilk sahibi motorun içinde ki kapağında bile çizik yok ...