0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar birşey soracağım. Aracım 94 gli. Geçen hafta aracla gezdim evin onune koydum. 2 gun kaldi. 2 gun sonra arabaya binecegim. Alarmin kumandasina bastim kapilar acilmiyor. Neyse anahtarla actim bindim arabaya. Kontagi cevirdim motoru calistirmayi birakin hic motoru bile cevirmiyor. Takviye attim araci calistirdim. O gun bindim araci geturdim eve biraktim. Ertesi gun hic zorlanmadan calisti. Yine 2 gun calistirmadim yine aku fis. Neyse yine takviyeyle calistirdim. Gezdim geldim kutup basini soktum. 4 gun kaldi. Kutup basini bagladim araba sorunsuz calisti. Aracta set yok cam kaldirma var alarm var. Bugun ampermetre ile kacak kontrolu yaptim. 0.03 kacak degeri cikti. Arac calismazken aku 12 volt calisirken 14.4 volt veriyor. Acaba calismamasi neden. Bilgisi veya onerisi olan varmi
Atilla abi cam kaldirmayi iptal ettim denedim 0.02 cekti. Alarmi iotal ettim 0.02 cekti. İkisini birden iptal edince 0.01 cekti. Teypi ital ettim degerlerde degisme olmadiMesaj Birleştirildi: Şubat 08, 2014, 22:37:01Ahmet hem alarm devredeyken olctum. Hemde iptal ederek olctum. Sıkınti yoktu
Tolga bey butun lambalar sonuyor. Kontrol ettim. Ayrica benim bagaj ve ic aydinlstms led. Torpidoda led. Tekirdagin neresindensiniz
Kendiniz soylediniz bagajda led mevcut ve kacak olasiligi yuksek. Bende led kopmustu soktum baglantilar vardi ama.uclari kapaliydi aku hemen gidiyordu bu sene soktum baglantilari 7 gun kullanmadim -10 -15 civarlarinda dolasti eskisehirno ara tirtladi takviye yaptim akunun sulari eksilmisti tamamladim bir daha sikinti cikartmadi. Ayrica aku suyunu kontrol edin.
Ben Çorlu danım.
Koltuklari yatiriyorum. Kapilari kapatinca hic isik yanmiyor. Yinede kacak olabilirmi
Araçta sıralı sistem lpg var ı. Eger varsa ki birde Atiker se başınız ağrıyacak bu arızadan dolayı defa akü aldım sıfır akü bile 1 hafta sonra şarj ikazı yanıyor hale geliyordu .Ne yaptıysa çözemedim bende zaten araçtan soğumuştum 13 yıllık arabamız olmasına rağmen sattım
arabanın kaçak değerleri normal, 0.01 ecu çeker, alarm kapalıyken 0.01 açıkken 0.02 veya 0.03 sarfiyat normaldir. elektrikçinden deneme amaçlı bir akü temin edip bir hafta dene arıza yaparsa sistem arızalı normal çalışırsa akün hatalıdır. benim bmw2002 de aynı sorun vardı araba 10 15 gün beklerse marş basmıyordu oğlum yeni akü aldı yine aynısı oldu, ben ölçerek takometrenin kontak üzerinden değil direk + ya bağlı olduğunu tesbit ettim. bağlantıyı düzelttim artık altı ay beklese bile marş anında basıyor.