Gönderen Konu: İPhone Katili SAMSUNG İ 900 OMNİA Türkiye de Satışa Sunuldu !!!  (Okunma sayısı 13102 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
5 Megapiksellik CMOS kamerasında otomatik fokus (AF), yüz ve gülümseme tanıma özellikleri ile otomatik panoramik çekim özelliğine de sahip olan i900 Omnia , 16 GB kapasite seçenekleri ve arttırılabilir hafızası dijital dosyalar için geniş depolama alanı sunuyor. Kampamlı özelliklere sahip olan Samsung i900 Omnia ayrıca navigasyon ve Geo İzleme özellikleri taşıyan GPS sistemine de sahip.Windows Mobile 6.1 Professional İşletim Sistemi’ni kullanan Samsung i900 Omnia, PowerPoint, Excell ve Word gibi Microsoft Office programlarını PC’lerde olduğu gibi sınırsız kullanma imkanı sağlıyor.

Hareket halindeyken Outlook programlarının da tam olarak kullanılabildiği i900 Omnia gerektiğinden ek programlar yüklemeyi mümkün kılıyor. Samsung i900 Omnia’da bulunan dizüstü bilgisayardakine benzer optik fare, menüler arasında gezinmeyi kolaylaştırıyor ve tek elle gelişmiş kullanım özelliği sunuyor.

İ900 Omnia sahip olduğu 3.2 inçlik WQVGA LCD ekranı sayesinde yüksek çözünürlüklü videolar ve slayt gösterileri gelişmiş ses özellikleri ile seyredilebiliyor. DivX, Xvid ve diğer video formatlarını destekleyen MultiCodec dosyaların format dönüşümleri sırasında oluşabilecek karışıklığı ortadan kaldırırken uzun ömürlü, ayrılabilen batarya sayesinde de uzun süreli kullanım mümkün oluyor.

Yüksek performanslı içeriği arayanlara maksimum multimedya deneyimi sunan Samsung i900 Omnia, hareket halinde bile internet erişimini mümkün kılıyor. Latince’de “herşey”, Arapçada “dilek” anlamına gelen i900 Omnia, cep telefonu teknolojisinde zirveyi simgeliyor.

KAYNAK : TELPA
Saygılarımla

2008 Yaris Terra D4D

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Bir arkadaş bunun işlemcisinin çok ısındığını ve USB'den şarj olayının da çalışmadığını söylüyordu...

Bir de 8mp kameralı i8510'du galiba, o modeli çok güzel.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
dokunmatik ekranı çok dandik. rakip olamaz iphone a bu konuda
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Orijinal degil bir kere :)
Ama rakip olmasi tuketici icin iyi...
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
1 yildir ayfon kullaniyorum.
Acikcasi her özelligi muhtesem degil ama bazi özellikleri de cok basarili.
Özellikle arkasindaki hacker community inanilmaz.

Arti yok samsung katili diye de anilmiyor. Kendi kendine takiliyor. Diger markalarda bu ayfon katili mantigi kedi-ciger olayi gibi.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
İphone u da sevmememe rağmen Samsung tipten kaybediyor bence.  Ahmet Beyin dediği gibi, orjinal değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Ekran ve yazılım olarak IPhone'nin eline su dökemez. Kalemla kullanmak zorundasınız ekran dandik olduğu için. IPhone ise parmağınız dışında bir parça ile hükmedilemez. Kalem vb cisimleri algılamıyor. parmağınızla dokunun yeter. Forever IPhone diyorum başka bişey demiyorum. Samsung'un işletim sistemi Microsoft Mobile nede olsa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
bende omnia var babamda da iphone 2sinide test ettim biliyorum...evet dedıkleriniz gibi iphone cok daha kullanıslı fakat kamerası 2 mp omnianın 5 ayrıca navigasyon paralı iphoneda omniada beles:)...artı omnia ile iphone arasında 500 ytlde fiyat farkı var:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Teknolojinin hızı başdöndürücü diye klişe halinde söylenir ama doğru. Ilk Motorola ve Ericcson marka cep telefonlarını hatırlar mısınız? Tuğla gibi telefonlardı. Bir de şimdikilere bakalım. Bir on yıl sonraki telefonları hayal edelim. Edebilirsek... :)
Fe... :-)