0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Cavit YORDAM hocam verdiğiniz linkteki değerler aracın 1250 kg oldugunu belirtiyor o zaman bu soruyu kafamda netleştirebilirim.Osman Banzar hocam muhtemelen verdiğiniz linkteki yorumları çok olmasada inceleyebildim.2 aydır araba ile ilgili bir çok yerde yalan yanlış bilgiler edindim.Bu iş ne zor işmiş arkadaş.Allah sizin gibi arkadaşlar razı olsun yoksa önümüzü görme imkanımız yok.Dediğiniz gibi avensis eğer bakımlı ise 180 bin sıkıntı olmayacak galiba.Peki bu aracı alırken hangi noktaları üzerinde özellikle durmak lazım.Servisin testi yeterli olur mu yoksa tanıdık bir ustaya özellikle şu kısımlarınada baktırın diyebileceğiniz bir yer var mı hocam?En son olarak kasko fiyatları nedir acaba ?Mesaj Birleştirildi: Şubat 07, 2014, 15:57:54Bu arada Hoş Bulduk Osman Banzar hocam teşekkürler.
Bütün yollar avensise çıkıyor ama en basit Ismail şenel hocamın dediği gibi segment farkı başta Corollaya göre bir çok artısı ,bir çok taraftarı olan bu araç neden corolla ile aynı fiyatta olur hatta daha uygun olabilir anlamak mümkün değil.Burası Türkiye diyip işin içinden çıkmak galiba en kolayı olacak.
Yorumlarınız için çok teşekkürler.Yeni bir araç buldum.2003 model corolla hb 19.500 tl.Aracın toplamda 6 bin lira gibi bir hasarı var , parça değişimi yok ve 4 yerde boya var diyor.Anlamadığım aracın piyasası 23-24 ve bir araç sadece boyalı olduğu için fiyatı bu kadar düşer mi?Kaldı ki parça değişimi olmayan sadece 4 parça boyası(3 tanesi çamurluklarda imiş) bir aracın 6 bin lira gibi bir hasar kaydı olabilir mi ? Bir de bunun gibi hasarlı araçlara kasko sıkıntısı olabiliyor mu? teşekkürler.
Teşekkür ederim ZEKİ KESKİN hocam.Parça değişimi olmayan bir aracın sadece boyadan dolayı 6 bin lira gibi bir masrafı olabilir mi aklım bir türlü bunu almıyor.