Yıllardır sorunsuz şekilde Linksys kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Airties'ın daha uygun fiyatlı modelleri de olması lazım. Superonline anlaşmalı firmayla bende şu an bu var, gayet güzel. Bende ekiden US Robotics vardı.Ama fiyatı biraz yüksekti. Şimdi satılıyor mu bilmiyorum ama çok memnundum zamanında.
Eğer modem ile kullanacağız bilgisayar arasındaki mesafe çok fazla ise ve kalın duvarlar varsa, 30-40 dolarlık ürünler çok baş ağrıtır. Ama yan odaya yayın yapacaksa modem 100 liraya kadar olan her airties ürün size sorun çıkarmaz. çıkarsa da teknik servis ve garanti koşulları iyidir. Kolay gelsin.
Uzun yıllardır Cisco linksys kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç sorun cıkartmadı. Kapsama alanı biraz düşüktür airties ile kıyaslandiginda ama kalitesi ve yazılımı bence tartışılmaz.
Uzun yıllardır Cisco linksys kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç sorun cıkartmadı. Kapsama alanı biraz düşüktür airties ile kıyaslandiginda ama kalitesi ve yazılımı bence tartışılmaz.
abi Data Center Kurmayacağım yav

Cisco işinin ehli olan firmadır..
Üçüncü defa airtıse modem kullanışım ilki yakınıma yıldırım düştü arıza yaptı garanti bitimine 15 gün vardı gönderdim sıfır üst model ile değiştirdiler.eski modellerinde kronik güç düğmesi problemi vardır bu arızadan gönderdikleride arıza yapınca üç sene önce yeni modelini aldım süperonlıne ın fiberine geçince modemi yeğenime verdim hala kullanıyor.airtıes çekim gücü olarak mesh teknolojisini kullanır tavsiye ederim.
evde 2008 mart ayından beri airtes kablosuz kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım daha...
evde 2008 mart ayından beri airtes kablosuz kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım daha...
kablosuz yayını güçlü mü abi peki ?
Bende de superonline ve verdikleri airties var Mahmut, ama hiç sorun yaşamadım. Acaba bulunduğun yer ile mi alakalı?
Abi netten çok memnunum. Modemin kablosuz yayını kopuyor onuda eski modemimi kullanarak halletmiştim zaten arayıp modemimi değiştireceklerini söylediler ama bunun için 1-2 gün netsiz kalacağımı söylediler ve netim 1 saat önce kesildi. Modemi değiştirme sebepleride ben telide taşıyın demiştim başvuruyu alan ise yalın adsl olarak almış.
git bir linksys al ne netten düş ne indirme hızın şişsin nede çekiş gücün azalsın, 10 yıla yakındır çeşitli ürünlerini kullandım hiç bir sorunu yoktur, istediğin kadar kişi ile de paylaştır

bu tip cihazların en önemli özelliği ısınmaması ve indirme hızında şişmeye bağlı olarak düşme olmamasıdır cihaz satın alırken bu kriterin olmalı
Iyi aksamlar arkadaslar. Airties 52mbps modem kullaniyorum ttnetin. Epey bi antika oldu artik. Modem ihtiyacim var ama guclu cekimden ziyade hizli veri transferine ihtiyacim var. Evde 2 pc 2 akilli tel 1 akilli tv ve yazicidan olusan aga sahibim. Telefondan televizyona video gonderene kadar asir geciyor. Ne onerirsiniz fiyat marka önemli değil tek istegim makineler arasında cok cok cok hizli ağ veri transferi.