0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yayları kestirmek ne saçma bi hareket tir doğancılar gibi kusura bakma ama böyle bir araca yapılacak iş değil ne yazıkki, yay kestirmek yayın yapısını bozar , aracın motor ağırlığı ile birlikte yaylara binen yük örneğin 500kg diyelim , bu 500kg misal senin yayında 8 bakla var ve bu 8 baklanın mukavemeti 500kg mı karşılayacak şekilde hazırlanmıştır sen bunun 2 baklasını kesip 6 baklaya düşürürsen 500 değil 300kg' a ancak dayanabilir , sonra araç hoplamaya zıplamaya başlar , virajlarda kasanın savrulmasına önden bırakmasına sebep olur vs vs daha birsürü şey var
maşallah, Allah kaza bela göstermesin,yay mevzunu kazasız atlatmanız sevindirici, sıcak-soğuk pres, kesme biçme işi bence çok sakat.
Tam olmak üzere oldu olacak diye bakıyorum ama yok o jantlarla malesef olacak gibi değil... Trabzonda başka bir üyemizin aracı vardı basık olmamasına ragmen sizin aractan cok daha hoş duruyordu...Yorumu kötü niyetle yazmadım bu kadar ugraşmışken yardımcı olmak istedim size
Arabanın yayın yuvasından çıkmış hali çok daha güzel duruyor , en iyi si eibach sportline yay almak .Güzel aracınız var maşallah.
eibach candır fazla sert değildir belirgin bir şekilde yola fazla tutunur az da olsa fren masefesi kısalır birazda yakıt tüketimi artar
Yakıtın artma sebebi sürekli viraj yapmaya başlandığı için oluyor Atıyorum 5. vites 70le giderken birden o 3te 70 oluyor ve yüklenip gaza yüklenip hızlanarak yapıldığından kaynaklı yoksa yay yakıtı arttıran birşey değil aksine düşürür çünkü araç 3-3.5 cm kadar rüzgara karşı direnci azalmış oluyor