Gönderen Konu: rolantıde ve benzınde sıkıntı  (Okunma sayısı 950 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '99
rolantıde ve benzınde sıkıntı
« : Şubat 06, 2014, 10:14:58 »
merhaba arkadaslar 1999 1,3 terram var ancak aractasıkıntım var oda su gazcı ya gıttım bana dedıgı rolantı elektronıgınde sıkıntı var degıstır dedı. arac benzınde ıken rolantı kafasına gore gezıyor bogaz kelebegını temızlettım sıkıntı aynı aracı benzıne alıp 1. vıtes kalkıs yapmak ıstedıgımde anında kesıyor yıgılıyor araba gaz da ole bır sıkıntım yok benzınde 2 . vıtes kalkarsam sıkıntı yok zorda olsa kalkıyor ama yıgmıyor sadece 1, vıtesde oluyor ve benzınde ıkıen rolantı kafasına gore gezıyor mesela yolda aracı bosa alayım gazda ıken yada benzınde ıken rolantı 1000 ıle 0 arası gezıyor hattaa stopluyor ama ısıkta durunca sıkıntı yok 1 devırde guzel guzel calısıyor bazende patlamalar oluyor aracta gaz sıstemı sıralı degıl ama aractan da hıc anlamam bırı bu karburotrlu dıor bırı enjeksıyonlu bırı tek noktan dıyor ama gaz eskı sıtem sıralı degıl ondan oluyormus ama rolantı gezmesı neden olabılır acaba neden arac hareket halınde bosta ıken stoplar yada rolntı gezer bılen yada yasamıs bırı varmıdır ve cozmus bırı varmıdır aramızda yardımcı olursanız sevınırım bos yere para dokmek ıstemıyorum pesıne usta cok ama adam gıbı usta nerdeyse yok ıyı gunler

Toyota Club Türkiye

rolantıde ve benzınde sıkıntı
« : Şubat 06, 2014, 10:14:58 »