0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1 ay önce sıfır toyota yaris aldım. kırmızı renkte.. ama adam ilk yıkamada fırçayı vurdu. arabanın her yeri çiziklerle dolu.. ben bu çizikleri nasıl yok edebilirim şimdi ... acil yardım (
hiçbir yaris çizilmemeli yazıktır günahtır ayıptır henüz tazecik yarise fırça vurulur mu yahu,fırçayı o adama vurmalı meguiars Ultimate Compound Çizik Çıkarıcı Pasta kullanıp ardında da cila yaptırırsanız (şahsen denedim etkili sonuç verdi) yarisi ilk günlerine döndürebilirsinizauto glym ince çizik giderici de kullanabilirsiniz.
Konu hakkında yeterli bilginiz yoksa profesyonel yardım gerekli. Bu işlemin makine ile yapılması gerekir. Ben de aynen sizin gibi başladım bu işe. Yalnız baştan uyarayım bu iş hastalıktır ve zamanla çok para harcamaya başlarsınız. Bir de aynı milli piyango talihlisi gibi bir çok yeni akraba ve arkadaşınız ortaya çıkar (Şu bizim arabaya da bir el atsan babında) İşin başı fırça ve sünger kesinlikle kullanılmamalı. Kendiniz cilalı şampuan ve kaliteli bir eldivenle yıkamalısınız. Ya da bu şekilde yıkayan yerlere yıkatmalısınız. Benim aracımın bagajında şampuanım ve eldivenim her zaman bulunur. Yıkamacıya gittiğimde benim malzemelerimi kullanma şartı ile arabamı yıkatırım. Gerekirse 5 TL de fazla veririm.
onun çözümü aracı çooook uzağa park etmek Bu arada bu işlemler hakkında daha detaylı bilgi için kardeş sitemizwww.detailingturkey.netadresini ziyaret edebilirsiniz.
Çok doğru. Ancak herkesin vakti ve zamanı olmuyor bu işler için. Örneğin tatile gidiyorsunuz bir tesise giriyorsunuz mola için adam basıyor fırçayı görmüyorsunuz bile. Bir de sıcak disklere soğuk suyu vurdu mu tamamdır.