Merhaba,
Bildiğim kadarıyla yanıt vereyim
1-) bendeki araç premium paket ancak aynı ışıklandırma eksikliği benim aracımda da var, sanırım masraftan kaçınmak için böyle yapılmış zira aklıma başka bir neden gelmiyor.
2-) burada diğer bir arkadaşın dediği gibi seçim kullanıcıya bırakılmış, devreye alıp almamak kullanıcının insiyatifinde. bazı kullanıcılar bu özelliğin devreye girmesini istemeyebilir.
3-) bu da donanım paketinden bağımsız bir durum. benim aracımda da yoktu ve ek bir modül taktırarak giderdim bu eksikliği, konu hakkında bir kaç farklı başlık var, detayları oradan görebilirsiniz. bu arada belirtmeden geçemeyeceğim bir durum var. bazı arkadaşlara servis tarafından "soğuk havalarda aynalar donabileceği ve donmuş aynanın otomatik olarak açılmaya çalışılarak zorlanması durumunda ayna motorunun yanabileceği" şeklinde bilgi verilmiş. şu anda piyada bulunan onlarca farklı model aracın aynası otomatik olarak katlanıyor ve o kadar firma bunu akıl edememiş demek oluyor ki bu da ne kadar inandırıcı karar sizin

bence bu da maliyetten kaçmak için eksik bırakılan bir diğer konu.
4-) benim aracım D4D MMT şanzıman ve bende tam tersini tespit ettim, araç yokuş aşağı inişlerde motor freninden mahrum bırakmamak için özellikle vites değiştirmiyor, aracınız benzinli ise o modellerdeli cvt nin karakteristiği hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım.