0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok birşey tutmaz bagaj kapağına yapılacak işlem, ya zımpara yapılıp vernik atılır yada boya kazınıp tekrar boyanıp vernik atılır. 100 lira civarı birşey tutar boya işlemi yapılırsa.
Orijinal vernik bu şekilde atmaz muhtemelen sonradan yapılan bir işlem vardır .Güzelce zımpara olup yeniden vernik uygulaması yapılacak gibi duruyor .
birde sol iki kapı boyunca çizik var. kalınlığı kurşun kalem ucu kadar. birde sağ ön tarafta iki bozuk para büyüklüğünde sürttürmeden dolayı çizik var. bunlar ne kadara mal olur? aracı bir süre kullanıp satmak niyetindeyim. malum ülkemizde boya hassasiyeti var herkeste. bunun kazadan dolayı olmadığını göstermek için fotoğraflamalı mıyım? birde aracımın içinde havalandırma ızgaralarının biri kırık. bunun tamiri için oto aksesuarcıya mı götürmeliyim? bu ilk arabam olduğu için bir sürü sorum var. ilgileriniz için teşekkürler.
çizik için komple boyama taraftarı olurlar büyük ihtimal çünkü bende aynı sıkıntıdan gitmiştim adam bütün kapıyı boyamak gerek yoksa renk tutmaz dedi. Bıraktım bende peşini boyama işinin, belki auto king gibi yerlerde yapılır ama düzgün olacağının nekadar garantisi var soru işareti o kısım. Evet fotoğraflarsanız daha iyi olur, oda nekadar tatmin eder bilinmez tabi alacak kişiyi. Çıkmacılarda veya japoncularda vardır belki kırık bölümün sağlamı o şekilde halledebilirsiniz, kısa süre binip satma niyetindeyseniz çok masraf yapmayın derim.
arkadaşlar 1996 model 1.6 corolla xei sahibiyim. aracımın bagaj kapajının solunda boyanın üzerindeki vernik gibi bir madde (ya da adı başka birşeyde olabilir, bilmiyorum) soyulmalar başladı. yağmur görünce biraz daha soyulmaya başladı. alttaki boyada sıkıntı yok sadece orası çıkıyor. sizce oraya soyulmanın durması için ne yapmalıyım? yaptıracağım işlem bana ne kadara mal olur. bi de sol tarafta iki kapı boyunca ince bir çizik var onu kaç liraya boyatabilirim? cevap veren ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Tazyikli su ile ne alakası var, vernik akmış. Tazyikli su ile boyamı atarmış saf sandılar herhalde milleti.
Bilim adamları sanıyorlar kendilerini vay efendim şu barın üstünde olursa sıkıntı olurmuş benim yıkadığım petrol istasyonun suyu kirleri bile zor çıkartıyor kendilerinin servisinde ki makine daha güçlü onuda gittim gördüm.
Sanki kendileri çok iyi biliyorlar. 1000km bakımı için aracımı götürdüm galiba fırça vurmuşlar çizik doldu 0 araba.