0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağol kardeşimMesaj Birleştirildi: Şubat 05, 2014, 14:49:44toyotanın çok kronik bir problemi. öldürecek bu toyota aşkı. bazen terketmek istesemde gözüm gene ona takılıyor ne yapayım?
sabah kalktım marşa bastım gene bizimkisi kendini dizel araba zannediyor. rolanti ayarlarım normal, soğukta biraz gürültü gelmesinide normal sayalım ama diyorum ya bu v kayışı veya rulmanında kesin sıkıntı var gibi. sanki traktöre biniyorum. ne yazık ki arabamı her gören abi bu dizel mi diyor. arabanın dışından dinlendiğinde dizel gibi...offf gene offff
bugün serviste idimsıkıntılarımı anlattım. arka tavan spoileri daha sonra serviste boyatacağım ücretsiz. belki bide ön ve arka tamponu boyatırım ufak tefek çizikler var. yokohama blueart lastikle Orijinal Toyota Alüminyum jant Pavona (gümüş) 15" jant aldım.arka kapı döşeme ile plastik bağlantıdaki gevşeklik şimdilik hallettik ama parça birbirine perçinlenemiyor( acayip bir şey ) işallah daha sonra tekrarlamaz. sağ kapı izolasyonu yapıldı. göğüsle cam arasında 1500-2000 devirlerde arasıra gelen ( stabilize ve parke yolda ) cızırtı formen ve kaportacı ustamla cıktığımız testte duyamadık. hava yağmurlu idi bilemiyorum belki ondandır.5-6 ay sonra serviste fren ve şanzıman yağlarını değiştireceğim ( m/m sanzıman kalibrasyonunuda yapacaklar ). motor yağını 5w30 mobil esp tam sentetik kullanacağız.
yokohama blueart lastik aldıktan sonra araç baya bir sessizleşti.ama hala ön cam ve göğüs arasından sanki karton stropier parçaları birbirine sürtüyormuş gibi ses geliyor aradaçukur ve tümseklerden geçişlerde özellikle sağ ön tekerleğin olduğu taraftan birde araka taraftan demir burulma sesi geliyorserviste baktılar ama ön arka takımlarda sıkıntı yok dediler.