Gönderen Konu: UYARI : Acildestek24 ve 444 5 308 nolu telden aramalar  (Okunma sayısı 7481 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
UYARI : Acildestek24 ve 444 5 308 nolu telden aramalar
« : Şubat 04, 2014, 14:33:33 »
Arkadaşlar bu tipler beni mi bulurlar nedir böyle saçma sapan bir yerden telefon geldi. Bir bayan sizin daışmanınızım gibi saçma sapan birşeyler söyleyip bilmem ne tarihinde sigorta gibi birşey başlattığımı. Devam etmek yada etmek istemdiğimi sordu. Devam etmezsem 300 tl para ödemem gerektiğini falan söyledi. Böyle bir şey üyesi olmadığımı söyleyince sesli imza falandan bahsediyor. Tam bir komedi. Nette arattım bu şekilde telefon edilmiş nerdeyse bir sürü insan var.

Hakikaten muz ananas cumhuriyeti falan mı oldu güzel ülkem.

Dikkatli olun çevrenizdekileri uyarın. Denk getiren getirene  >:(
THE END

Toyota Club Türkiye

UYARI : Acildestek24 ve 444 5 308 nolu telden aramalar
« : Şubat 04, 2014, 14:33:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: UYARI : Acildestek24 ve 444 5 308 nolu telden aramalar
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2014, 14:37:12 »
Vurguncular yöntem değiştirmiş. :DUR:
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2014, 14:46:23 »
Arkadaşlar bu tipler beni mi bulurlar nedir böyle saçma sapan bir yerden telefon geldi. Bir bayan sizin daışmanınızım gibi saçma sapan birşeyler söyleyip bilmem ne tarihinde sigorta gibi birşey başlattığımı. Devam etmek yada etmek istemdiğimi sordu. Devam etmezsem 300 tl para ödemem gerektiğini falan söyledi. Böyle bir şey üyesi olmadığımı söyleyince sesli imza falandan bahsediyor. Tam bir komedi. Nette arattım bu şekilde telefon edilmiş nerdeyse bir sürü insan var.

Hakikaten muz ananas cumhuriyeti falan mı oldu güzel ülkem.

Dikkatli olun çevrenizdekileri uyarın. Denk getiren getirene  >:(

Abi beni de 2-3 hafta önce aradılar ve aynen acil destek falan bir sürü zırvalayıp 800 küsür borcum olduğumu söylediler . Önce moralim çok bozuldu sonra bende araştırınca bunların dolandırıcı olduğunu öğrendim ve yaptıklarını yanlarına bırakmadım. Bu sefer ben aradım normalde bu gibi şirketlerin telefonunda sesli yönlendirme olur ama direk beni arayan bayan çıktı ve kendilere babamın cumhuriyet savcısı olduğunu bu sefer çok sert kayaya çarptıklarını en kısa zamanda da şikayet edeceğimi söyleyip kapattım kapatmamla birlikte beni arayıp özür dilediler . Bende iş işten geçti yaptığınız cezasız kalmayacak dedim suratlarına kapattım . Moral bozmak nasıl öğrensinler şerefsizler .

Birde dolandırıcı olmadıklarına inandırmak için tc nizin ilk veya son rakamlarını ve adresinizi söylüyorlar . Tahminim bu bilgileri de kargo v.b şirketlerden alıyorlar .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2014, 14:54:35 »
Beni geçen hafta ege saglik diye birseyden aradilar. İste 1 yol boyunca 259 TL ye özel hastanelerden faydalanabilecegim özel saglik karti ve Samsung galaxy s3 vereceklermis bedavaya. Kadini bir deli ettim varya en sonda kadin suratima kapatti   
Ama karli çikan ben oldum. 18 dk konusturdum telefona hediye 2,5 TL yüklediler :D :D

Arkadaşlar dolandiricilara dikkat edin.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #4 : Şubat 04, 2014, 15:00:02 »
Beni geçen hafta ege saglik diye birseyden aradilar. İste 1 yol boyunca 259 TL ye özel hastanelerden faydalanabilecegim özel saglik karti ve Samsung galaxy s3 vereceklermis bedavaya. Kadini bir deli ettim varya en sonda kadin suratima kapatti   
Ama karli çikan ben oldum. 18 dk konusturdum telefona hediye 2,5 TL yüklediler :D :D

Şeytana pabucunu ters giydirirsin sen . Seni dolandırmak için arayanları dolandırmışsın ya ben artık sana bir şey demiyorum . :) Kardeşim şaka bir yana iyi yapmışsın .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #5 : Şubat 04, 2014, 15:00:05 »

Yapma İlke ya. Bedava s3'ü göz göre göre kaçırmışsın. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Şubat 04, 2014, 15:07:45 »
Ya hadi bizler belli eğitim almış insanlarız yemiyoruz. Ama bu işlerden bir sürü şikayet varken hiçbir işlem yapılmaması insanları dolandırmaya devam edebilmeleri akıl almıyor.  >:( >:(

Mahmut bende tc falan vermedi ama tehdit eder gibi işte iptal ederseniz sanki daha fazla borçlu çıkacakmışız gibi birşeyler dedi. Hani devam falan desem direk kayıt yapacak kucağa oturtacak. Aman diyeyim tanıdıklarınızı uyarın

THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #7 : Şubat 04, 2014, 15:12:20 »
Ya hadi bizler belli eğitim almış insanlarız yemiyoruz. Ama bu işlerden bir sürü şikayet varken hiçbir işlem yapılmaması insanları dolandırmaya devam edebilmeleri akıl almıyor.  >:( >:(

Mahmut bende tc falan vermedi ama tehdit eder gibi işte iptal ederseniz sanki daha fazla borçlu çıkacakmışız gibi birşeyler dedi. Hani devam falan desem direk kayıt yapacak kucağa oturtacak. Aman diyeyim tanıdıklarınızı uyarın

Abi ben zaten tanıdıkları uyarıyorum ama dediğiniz gibi bunu  yutacak insanda çok . Cezası caydırıcı olmadığından olacak ki bu dolandırıcılar çoğaldı ve çoğalmaya da devam ediyorlar . >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #8 : Şubat 04, 2014, 15:13:35 »
Profesörler, öğretmenler  bu kadar da olur mu denen kişiler bile zamanında yedi bu numaraları.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 04, 2014, 15:17:44 »
ben bu tip diyaloglarda olmamak için cep telefonumun rehberinde olmayan hiçbir numarayı açmıyorum işi olan bulsun dukkan numarasından diyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Şubat 04, 2014, 16:00:37 »
Profesörler, öğretmenler  bu kadar da olur mu denen kişiler bile zamanında yedi bu numaraları.

Sorma Aytaç dün haberler de denk gelmişti Adalet Ağaoğlunun eşi de dolandırılmış diye bende tebessüm etmiştim. Başıma nerden gelecek derken gülme komşuna gelir başına olacak neredeyse :-D

ben bu tip diyaloglarda olmamak için cep telefonumun rehberinde olmayan hiçbir numarayı açmıyorum işi olan bulsun dukkan numarasından diyorum :)

Aynen zaten bankada olsa başka bildik bir numarada olsa hiç hayrına arayan yok nede olsa hep reklam yada geçirmece aranıyoruz bi günde nasılsınız diyen olmadı. Türk cell hattımda yokki Arda Turan arasın  :olmamış:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 04, 2014, 16:21:26 »
Şeytana pabucunu ters giydirirsin sen . Seni dolandırmak için arayanları dolandırmışsın ya ben artık sana bir şey demiyorum . :) Kardeşim şaka bir yana iyi yapmışsın .
:) :) :)

Yapma İlke ya. Bedava s3'ü göz göre göre kaçırmışsın. :D
:D :D :D Numarasini verim sen yararlan diyeceğim abi ama sildim sanirim numarayi :D
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...