0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu tipler beni mi bulurlar nedir böyle saçma sapan bir yerden telefon geldi. Bir bayan sizin daışmanınızım gibi saçma sapan birşeyler söyleyip bilmem ne tarihinde sigorta gibi birşey başlattığımı. Devam etmek yada etmek istemdiğimi sordu. Devam etmezsem 300 tl para ödemem gerektiğini falan söyledi. Böyle bir şey üyesi olmadığımı söyleyince sesli imza falandan bahsediyor. Tam bir komedi. Nette arattım bu şekilde telefon edilmiş nerdeyse bir sürü insan var. Hakikaten muz ananas cumhuriyeti falan mı oldu güzel ülkem. Dikkatli olun çevrenizdekileri uyarın. Denk getiren getirene
Beni geçen hafta ege saglik diye birseyden aradilar. İste 1 yol boyunca 259 TL ye özel hastanelerden faydalanabilecegim özel saglik karti ve Samsung galaxy s3 vereceklermis bedavaya. Kadini bir deli ettim varya en sonda kadin suratima kapatti Ama karli çikan ben oldum. 18 dk konusturdum telefona hediye 2,5 TL yüklediler Arkadaşlar dolandiricilara dikkat edin.
Ya hadi bizler belli eğitim almış insanlarız yemiyoruz. Ama bu işlerden bir sürü şikayet varken hiçbir işlem yapılmaması insanları dolandırmaya devam edebilmeleri akıl almıyor. Mahmut bende tc falan vermedi ama tehdit eder gibi işte iptal ederseniz sanki daha fazla borçlu çıkacakmışız gibi birşeyler dedi. Hani devam falan desem direk kayıt yapacak kucağa oturtacak. Aman diyeyim tanıdıklarınızı uyarın
Profesörler, öğretmenler bu kadar da olur mu denen kişiler bile zamanında yedi bu numaraları.
ben bu tip diyaloglarda olmamak için cep telefonumun rehberinde olmayan hiçbir numarayı açmıyorum işi olan bulsun dukkan numarasından diyorum
Şeytana pabucunu ters giydirirsin sen . Seni dolandırmak için arayanları dolandırmışsın ya ben artık sana bir şey demiyorum . Kardeşim şaka bir yana iyi yapmışsın .
Yapma İlke ya. Bedava s3'ü göz göre göre kaçırmışsın.