Gönderen Konu: Autoclub Oyuncak Kampanyası!  (Okunma sayısı 870 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
Autoclub Oyuncak Kampanyası!
« : Şubat 03, 2014, 23:35:51 »
Arabamı yıkatmaya başladığım Autoclub çok güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza atmış. Bana da paylaşmak düşer... Tebrikler!

Kampanya tanıtım metni :

Alıntı
Onlar Bizim Çocuklarımız...

Ve şimdi çocuklarımızı sevindirme zamanı...

Birçoğumuzun evinde, kıyıda köşede kalmış onlarca oyucak var. Atamadağımız, atmaya kıyamadığımız ama artık kullanmadığımız. Ülkenin başka bir köşesinde de hayatı boyunca bir tane bile oyuncağı olmamış onbinlerce çocuk var.

AutoClub olarak 1 Şubat - 15 Nisan tarihleri arasında atmaya kıyamadığınız bu oyuncaklarınızı topluyoruz, 23 Nisan tarihinde tam da Çocuk Bayramı'nda ihtiyacı olarak çocuklar ile buluşturyoruz.

Türkiye'nin her yanındaki AutoClub Uygulama Merkez'leri bu özel görev için, oyuncaklarınızı en az sizin kadar sevecek çocuklar ile buluşturmak hazır.

Üstelik getirdiğiniz her oyuncak için AutoClub'da özel bir de hediyeniz var.

AutoClub'a getirdiğiniz her oyuncak için ACTemizzz Otomobil Yıkama Uygulamasını 20 TL yerine 15 TL'ye yaptırabileceksiniz.

Eğer getirdiğiniz oyuncak turuncuysa bizim için bir kat daha değerli, ACTemizzz Otomobil Yıkama Uygulaması 20 TL yerine 10 TL!

Toplanacak olan oyuncaklar ilk etapta otomobil ve bebek olarak sınırlanmıştır.

http://www.autoclub.com.tr/haber.php?h=46&haber=Oyuncak-Kampanyasi
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Toyota Club Türkiye

Autoclub Oyuncak Kampanyası!
« : Şubat 03, 2014, 23:35:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 301700
  • Model Yılı: '07
  • 73 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
Ynt: Autoclub Oyuncak Kampanyası!
« Yanıtla #1 : Şubat 04, 2014, 00:06:39 »
barbi bebekleri yarın ayarlıyorum nevşehirde bu firma sanırım yok
please seat belts

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
Ynt: Autoclub Oyuncak Kampanyası!
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2014, 01:21:02 »
Güzel fikir, umarım amacını gerçekleştirir ama benim değinmek istediğim konu; bu bana biraz ''pollyannacılık'' gibi geldi. On binlerce çocuğun oyuncağı yok, doğru ama sadece oyuncak değil, giyeceği yok, ayakkabısı yok, kitabı, defteri, kalemi yok. Yemeye ekmeği yok.  :nija: Her neyse, gece gece eyyorladım öylesine. Düşünce güzel...  :) Boş bir zamanımda katılacağım bende, 15 Nisan'a kadar uzun bir periyod. Paylaşımınız için teşekkürler.