0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar hafta sonu akşam bir aile dostumuza ziyarete gittik akşam geç saatte döndük her zamanki gibi bizim otopark yabancı araçlar tarafından işgal edilmişti. Ben de kaldırım kenarına par etmek zorunda kaldım .Gel gelelim bizim sokak çok aşırı olmamakla birlikte dik geri geri kaldırım kenarına yanaştım her zamanki gibi o esnada bir anda arabanın içini böyle lagar kokusu gibi bir koku sardı resmen arabanın içinde boğulduk havalandırma açıktı bu arada hani baskı balta kokusu değildi iyi bilirim balata kokusunu hanım heralde lagar kapağını üzerine çektin neyse arabadan indim baktım lagar kapağı falan yok ben de durumdan işkillendim .Bir yerde katalizatör arızası olan araçlarda çürük yumurta kokusu geldiğini okumuştum hani hayatımda hiç çürük yumurta kokusu koklamadım ama .Dün gündüz birçok yere gittim o koku hiç olmadı hatta evin önün baya bir boşta gaza bastım genel gelmedi hani neden olabilir .Katalizatör tıkandıysa veya farklı bir durum varsa nasıl anlarım aracın çekişinde herhangi bir sorun yok dün kapının önün aracın altına eğildim baktım katalizatörde felan darbe yok çürüme felan göremedim .2006 model 80 binde araç.
Şimdi şöyle bir durum var hani diyorum böyle bir sorun olsa sürekli gelir .Birde o kadar boşta gaza bastım hatta devir bile kestirdim gene de bir koku gelmedi
Kedi köpek pisliğini yapıyor oda kokutabiliyor ben bundan şüphelendim sorununuz hakkında. Bi ihtimal yani.