yaklaşık 2 ay önce ben de aldım avensis. 99 model sol modeli.
zaten 2 modeli var sol ve sol extra.
sol extrada + olarak deri koltuk sunroof ve (ısıtmalı ön koltuklar-sanırım) var sadece.
deri koltuk seviyorum sol extra alıcam diyorsan arabanın koltuklarını görmeden alma deri koltuklarında hastalık var.
şöför ve yolcu koltuğunun arasında kalan omuz kısımlarının derilerinde soyulma oluyor bu da çok biçimsiz duruyor..
ben 11.12.13 tarihinde aldım 2014 ocak vergisi 127.5 tl ödedim.
eğer aracım 2000 model olsaydı yaklaşık 350 tl olacaktı vergi.
auristen daha geniş hacime ve konfora sahip desem auris kullanıcı arkadaşlarım bana kızar onun için demiyorum

benim aracım aldığımda 149000 km deydi şuan 153000 km de şuan sorun yok olacağa da benzemiyor. gayet sorunsuz
lpg yok takılmamış şehiriçi benzinde 0.50 - 0.60 kuruş yakıyor soğuk hava koşullarında.
şehirlerarası 30 kuruş yaktı.
bundan önce 97 corolla gli kullanıyordum 2. araba şart oldu aileye tekrar corolla aramaya başladım ama corolla fiyatına daha konforlu ve daha güvenli avensisi buldum.
ama 2000 camry almadığıma biraz pişman olmadım denilemez.

avensisi tavsiye ederim alacaksanız 150-160000 km geçmiş olmasın deri koltuk sunroof çok önemli değilse sol modelini tavsiye ederim.
benim aracım manuel vites otomatikleride çok öneriyorlar sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşey varsa buyrun.