0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Distribüyör kapağına su kaçmış çalışmaz. Keşke o kapağın üzerini poşetle filan kapatsaydıjız.
dispiratör kapağına hava tutulduğunda işallah geçer mana masraf açmaz malum japon parçaları çok pahalı motoru yıkasaydım nerde ne kadar elektronik var hepsini sıkıca poşetlerdim ancak kaputa tuttum motor çalışır vaziyette bişey olmaz diye ama oldu ....buradan tüm arkadaşlara sesleniyorum motor afedersiniz pislik bile götürse yıkamayın yıkattırmayın silmeyin bile nasıl olsa kaputun altında duruyo
bujiler ıslanmıştır.
Geçenlerde bende motoru yıkattım ve Avm garajına girdim buraya kadar sıkıntı yok araba çalışıyor.Neyse arabayı çıkaracağım gideceğim araba stop etmeye başladı devir düştü.Hal böyle olunca çıkmadan biraz tur atayım dedim malum yokuşta stop ederse kötü olur diye.Neyse babamı aradım o geldi arabayı o denedi düzeldi sandık yokuşu çıkarken onda stop etti.El frenini çek bekle dedim arkadan gelen arabalardan yardım istedim arabayı ite ite çıkardık ustanın tekini aradık geldi sağolsun kontrol etti bujileri ve marş motorunu.Devir düşe düşe sanayiye gittik basınçlı hava tuttu tek tek her yerine Allahtan bir sorun çıkmadı.