0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah Allah amma tuhaf, bu hediye kartının KDV si ne ola ki? Vergi kaçırma işide vardır kesin bu işte
"Hediye kartı" satmak ne kadar ticari bir olay anlayamadım. Hediye kartı kırtasiye malzemesi midir? O dükkana girişi nedir? Giriş çıkışı vb şeyleri nasıl ayarlıyorlar anlayamadım hala daha.
Doğru hocam haklısın yapmazlar da tuhafıma gitti, nasıl kılıfına uydurabiliyorlar diye.Hediye kartı alınca, bana fiş -fatura kesmesi lazım, fatura da da cep telefonunu yada herhangi bir başka ürünü yazamayacaklarına göre tuhafıma gitti. 1 Adet hediye kartı -1000 TL KDV %18. Satılan cep telefonunu nasıl maliyeden kaçırabilecek yada garanti kapsamına sokabilecek faturasız ürün olacak. Tuhaf ama dediğin gibi minareyi çalan kılıfına çoktan uydurmuştur.
İşte yeni bir yol daha.. Tel kılıfı 2 bin lira telefon bedava.. http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/919095-kilifi-2-bin-liraya-satarim-o-telefonu-da-hediye-ederim
fatura kesme işi nasıl olacak acaba kılıfın envantere girişi kaç para ki çıkışı 2 bin tl yapacak aradakı vergi muhabbeti nasıl aşılacakki...kredi kartından alışveriş yapıldımı mecburen fatura kesilmesi lazım...
Kılıf işi tutmaz. Bariz belli olur. Kılıfta %500 karlılık çıkar, telde gelir olmaz, biraz acemi işi bu.