Atilla amca ve Ahmet abi bilgi için teşekkürler. Bende sizin gibi düşünüyordum ama yinede emin olmak için sormak istedim. Bugün hatta son devire gelince neden oldu anlamadım distiribütör içindeki modülü yaktım son devire getirip kelebeği açtırcağım diye. Belki son devire getirleyle alakası yoktur ama o anda oldu.Onuda acayip zor buldum. Corolla nın R modülü (manyetik kontak papuçları normal Corollanın ters tarafında) oluyor. Taiwan malı bir modül taktım. Japon yada Alman bulamadım inşallah sorun yaşamam. Karbüratörüde yarın göstermeyi düşünüyorum
İyi akşamlar.
Mesaj Birleştirildi: Şubat 01, 2014, 14:06:43
Bugün karbüratörcüye gittim. Adam benzinde çalışırken sadece tam gaz yaptı ve ikinci boğazın çalıştığını söyledi. Ben araba çalışırken gözümle gördüm açmıyor dedim. Karburatörcü ise sesindeki değişimden dolayı açtığını idda etti. Gözle fiili bir konrtol yapmadı.
Şöyle bir durum olabilirmi? Araba normal boşta dururken tam gaz yapınca motorda bir zorlama olmadığı için tam gazı tek boğazdan karsılıyor olabilir. Araba yolda giderken yüke bineceği için ikinci boğaz vakumla açıyor olabilirmi. Çünkü karbüratörcü daha hiç kontrol etmeden ikinci boğaz açımıyor dediğimde ikinci boğaz vakumla açar diye bir ifade kullandı.