0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkür ederim kardeşim
hocam güzel olmuş . keeske angel halkalı taktıraydın.
Onur bey mercekli xenonlar otomatik yukseklik ayari ve far yikamasi yoksa muayeneden gecemiyor diye duydum bunla sizin farlarsa mevcut mu bilginiz var mi bu konuda
Muayane zamani normal h7 takip geciyosunuz çok basit zaten yapilan islem orjinal bir islem oldugu icin kimsenin caninada kast etmiyosunuz
Aslında var,ona çok değinilmiyor. Araçla eğimli yoldan giderken yada tümsek ve çukurdan geçerken aynı pozisyonda kalacağı için karşıdakinin direk gözüne gözüne vuruyor. Otomatik yükseklik ayarı bunu sağlıyor. Hakan Öztürk abi ile beraber buluşmadan dönerken ve kapalı otoparkta fark ettim. Hemde AFS de var araç hemen ayarını sağlıyor,tırmanışta iken yüksekliği aşağı alıyor hemen. Otopark çıkışı tünsekli yoldu,hemen far ayarlarını kontrol etti
Düz yolda e5 otoban gibi yollarda olcagini sanmiyorum mercek zaten isigi suzuyor ben herkesin genelde yaptigini soyledim
Düz yolda problem yok tabiki en uygun yollu iyi xenon aydınlatma olunca katlanılıyor tabi
AFL Bu yüzden aracın önünden birileri geçerken çalıştırmamaya çalışıyorum, çünkü genelde geçenlerde ''ne oluyor'' gibi bir ifade oluyor.
Bu donanimi bize sunmayan toyota utansin
Ben aracın içinde fark ettim bunu arabadayken tek dediğim "Allahım bana bu sahneyi yaşattığın için teşekkür ederim"
Selektoru şimşek gibi atmasi en çok hoşuma giden kismi xenonun mercedes varken her yerde selektor atiyodum
oooo muhabbet uzamış ne güzel bu arada arkadaşlar otomatik yükseklik ayarı işini hallettim sayılır. onca yapamazsın olmaz bu işin çıkarı yok diyenlere inat 650 tl gibi bi tutara iş bitecek gibi. sonuçlanınca video paylaşacağım
Abi nasıl yaptın? Ayrıntılarıyla anlatım isteriz ki
kardeşim Tekin abi yazdı az önce başka bir başlık açıp anlatacağım