76000 de araçta baskı balata değişti araç bu zamana kadar bu kilometrenin tamamını yakınını şehir içi trafikte kullanıldığı için değiştirdik fakat bu bile olsa bu olay sadece gazı farklı yerden aldığım zaman benzinlik çıkışında hemen hissettim. ayrıca belirttiğim gibi sorun sadece gazda oluyor benzinde denediğimde ise olmuyor ayrıca Milangazda olmuyor, bundan sonra oradan almaya devam edeceğim, bu bir sorun değilse shellden alacaktım çünkü ilk hızlanma hoşuma gitti. şimdi benim araçta Milangaza göre ayar yaplıdı ne alaka diyeceksiniz bende ayar yapan usta gaz telkinin oraya 1 ytl lik şıkıstırdı ve arabayı gazda da benzinde de 2200 devire gelecek şekilde gazın beyni ile oynadı daha sonra delikli bir tıpayı gaz telinin geçtiği yerde hava filtresinin oraya plastik borunun içine yerleştirdi ve bir ayar daha verdi ve bana bir dene dedi araca binip gaza dokununca benim kaplumbağa oldu çita bende ücreti ödeyip teşekkür edip ayrıldım daha sonra kendime dedimki bu adam eski düzen ayarladı şuna bir bilgisayarlı ayar yaptırayım herkesin gittiği ve bu ayar konusunda herkesin memnun kaldığı yerde bilgisyardan yakıt değerlerine baktılar ve abi eğer aracın çekişinden memnunsan şu an yakıtı çok az iyice kısmışlar dedi bende gayet memnunun dedim o gün bu gündür aracıma el değmedi gayette memnundum taki shelden gaz alana kadar o gazda aracı ilk iki viteste gaza verdiği ivmelenme hem daha az gazla hemde istediğim hıza daha çabuk vardım fakat konuyu açtığımda belirttiğim şeylerin sorun olup olmadığı shalde acaba kendi gazı olduğu için oktan sayısı veya propan bütan oranları buna neden olur mu?