0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkese merhabalar. şuanda kullandığımız 2008 corolla d4d class aracımızı satıp latitude 1.5 dizel executive (cam tavanlı) ya da privilege(cam tavanlı) düşünüyoruz sizin yorumlarınız görüş ve önerileriniz nedir?
2010 makyajlı cmbs li (kendiliğin den fren yapıyor öndeki aracı belli mesafe ile takip falan ediyor) 2.0 otomatik lpg li crv tavsiye ederim oldukça donanımlı 11 litre lpg yakar yoğun trafikte 4 çeker oldukça konforlu lpg ye alerjiniz yoksa bence es geçilmemeli..
Marka Renault olunca pek sıcak gelmiyor bana. Latitude büyük ve geniş araba. İçini gördüm ve oturma imkanım oldu sadece. Güzel araç ama çok tat vermedi nedense. Önyargıdan kaynaklı da olabilir.
kullanma fırsatım da oldu cok iyi bi arac insignia superb octavia passat da kullandim ama bu araba kadar tat vermedi bana cok iyiydi ben onyargimi yendim o suruste
cok yakın bir arkadşımda var araba da yok yok tam bir donanım çümbüşü...Ve lakin saçma sapan nedenlerle sürekli bir donanımı arıza veriyor motor dışında elekronik aksam sıkıntılı
Vallahi hocam sizin aracınız çok şık duruyor. Maşallah diyorum. Profilinizden indirin bence = )
daha iyisi sizin olur inşallah...teşekkür ederim bir ara takasa girmiştim son anda vazgeçtim kıyamadım