Gönderen Konu: Internet parça satışı (izmirdeyim)  (Okunma sayısı 1082 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Internet parça satışı (izmirdeyim)
« : Ocak 30, 2014, 10:20:42 »
  ----İzmir'de bulunuyorum. Arka balataların aşındığını tahmin ediyorum.. fren yaparken ses geliyor. Ama kardeşim yağmurlu durumlarda bunun normal olduğunu söylüyor.. iki gün öncesinde yağmur yağmıştı ses hala geliyor.. İnternetten Toyota yedek parça satışı yapan düzgün bir yer biliyor musunuz.
 -- - Bu forumda geçen aylarda bir sayfa görmüştüm. İzmir'de Toyota yetkili servisinin kapanmasıyla orada  çalışanların bir özel servis açtığını görmüştüm.. Bornova'da Sanayii de bir yerde idi. İsimlerini ve iletişim bilgilerini bilen var mı acaba..?
Dünya nüfusu artıyor; ama insanlar azalıyor

Toyota Club Türkiye

Internet parça satışı (izmirdeyim)
« : Ocak 30, 2014, 10:20:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Ynt: Internet parça satışı (izmirdeyim)
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2014, 10:39:13 »
Balatalar ıslanınca bu tip sesler gelir fakat biraz yol yapıp fren yaptığınızda yani balata kuruduğunda bu sesler kaybolur eger gene geliyorsa balata ile disk arasına taş tanecikleri girmiş olabilir veya balatalarınız bitmiş olabilir
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 30, 2014, 10:41:17 »
en güzeli bir ustaya gidip 4 tekeride söktürün balata ve disk kontrolü yaptırın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 30, 2014, 19:23:57 »
  ----İzmir'de bulunuyorum. Arka balataların aşındığını tahmin ediyorum.. fren yaparken ses geliyor. Ama kardeşim yağmurlu durumlarda bunun normal olduğunu söylüyor.. iki gün öncesinde yağmur yağmıştı ses hala geliyor.. İnternetten Toyota yedek parça satışı yapan düzgün bir yer biliyor musunuz.
 -- - Bu forumda geçen aylarda bir sayfa görmüştüm. İzmir'de Toyota yetkili servisinin kapanmasıyla orada  çalışanların bir özel servis açtığını görmüştüm.. Bornova'da Sanayii de bir yerde idi. İsimlerini ve iletişim bilgilerini bilen var mı acaba..?

Musa bey bende kemalpaşadayım .. İzmirde bi kaç yer var bildiğim ama forum içinde bi arkadaşımız var ona sorabilrsiniz istediğiniz her şeyi...

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?action=profile;u=16363
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)