0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
a101 de lenova satılıyor yarın.
Biraz daha beklesin bu konuda bir arkadaş ona yardımcı olur. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=57162.msg773175#msg773175
Hadi yaa hayırlısı olsun , konunun başını okumuştum ilk açtığında demek ki bu saate kadar işten vaz geçmişsin Bence bu ihtiyaçlara göre ucuz yollu birşey alsın. Gerek yok deli gibi konfigürasyonda bir cihaz alıp 2 yıl sonra çöp yapmaya o parayı. Hatta temizinden 2. el bile alınabilir.
Paran varsa Lenova yoksa dell. Benim her zaman tercihim bu yönde olmuştur.
Biliyorum o da onu gonderdi bana ama amd islemci oldugundan dolayi al diyemedim Abi o is iptal oldu 22 gün odeyecegim sigortadan bana az miktar para kaliyor. Ve kalan para içinde 5 saat yol mantiksiz geliyor.
Paran varsa sony yoksa dell. Benim her zaman tercihim bu yönde olmuştur.
Tavsiyelerinizi iletim abiye. Model tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? Ben kendime laptop alman daha note3 filan alirim. Ama eğer laptop alirsam monster alirim tam bir oyun laptopu
İlke bence bütçesine göre en iyi donanımı sunan dell , acer ,asus , hp , samsung gibi markalara baksın . Birde casperı bedavaya verseler kabul etmesin .
Sende benim gibi düşünmüşsun abi
Aklın yolu bir İlke . Birisi benden zamanında pc tavsiyesi istedi kendisine casper alma ne alırsan al dedim adam gitti casper aldı 1.5 sene sonra menteşeler pert . Servis kullanıcı hatası dedi ve şu an laptapun ekranını açıp kapatamıyor . Kapatırsa bir daha açamıcağını biliyor .
Dun golddan teyze ogluna sony vaio svf1521qstb aldik. i3 1.9 ghz islemci nvdia 740 m ekran karti 4gb ram 500 gb harddisk. 1299tl idi. Bence aradiginiza yakin bir bilgisayar. Bakabiliyorsaniz bi inceleyin derim. Ihtiyacinizi fazlasiyla gorur.GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi