0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir hayal kırıklığı dahaama bekliyordum böyle bir fiyatıtüm sektör bence bitmiştir. bu fiyatlara bu araba nasıl alınsıngeçen gün edremit reno ve fiat servislerinin önünden geçtim normalde içerisi dışarısı sürekli dolu olur. dışarda hiç kimsecikler yoktu.bence fiyatlar daha da zamlanacak. bide trafik sigorta bedeli hariç diyor. sineğin yağı.....
iyide ahmet bey bence asıl sorun sıfır araç alıyorsunuz ilk yardım ve yangın söndürme tüpüne bile nerdeyse para ister oldular.oldu olacak aracı lastiksiz versinler.....o kadar para verdikten sonra bunu da size ödettirmelerini anlamıyorumyanlışsam düzeltin lütfen
ev alırım ya da arsa o fiyatlara
İkinci ele düşebilmesi içinde birilerinin alması lazım.Eğer herkez böyle düşünerek sıfır araç almaz ise 2. el fiyatları tavan yapar.O zamanda 2. el araçta almayız.
ya da sıfır araç kimse almaz ise belki toyota türkiye bazı şeyleri düşünmeye, mantıklı olmaya başlar.
Fiyatlar sadece Toyotaya özel mi pahalı? Genel mi?
sıfır araçların tamamı pahalı bence..tam zamanında almışım aurisimi diye düşünüyorum artık..bu saatten sonra benim şahsi fikrim sıfır araç alınmaz hele hele sıfır dizel almak için gerçekden güzel hesap yapmak gerekiyor..