0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Belki de Bmw artık sorunsuz olacak
ben iddaaa ediyorum bmw ile olan bu anlaşma sonrası toyotada sorunsuzluk muhabbetleri tamamen ortadan kalkacaktır net sorunlu bir araç olacaktır....ben sorunsuz Bmw görmedim....
O biraz imkansız çünkü BMW'ye Toyota motoru takmıyorlar Toyota 'ya BMW motoru takıyorlar. Geçen hafta babamın daha 28.000 km de ki 5.25D X-drive BMW Turbo patlattı...Olabilir her markada yaşanıyor.Toyotanında her arabası sorunsuz diil ama aracı çekmeye gelen çekici ben bunlardan hep çekiyorum sürekli turbo patlatıyor bunlar diyince insan bi duruyor... Toyota sorunlu günlerini özlemiş geliyor yakındır...
Uçmuş bunlar. Fiyatlar ne öyle yav 2004 E serisi alınır o paraya.
Bu seferde hız sınırlayıcıyı katmamışlar . Diyorum mutlaka bir fark olacak yoksa işleri yolunda gitmez . Hayır anlamıyorum acaba neden dizele sınırlayıcıyı katmamışlar çok elzem bir şey değil belki ama katacaksan hepsine kat katmayacaksanda hiç birine katma .Kardeşim uçmuş kısmına fazlası ile katılıyordum ama bahsettiğin araç mercedeste olsa 10 yıllık ve sakat bir araç denk gelirse ocağına incir ağacı diker .
bence fiyatlar gayet makul.. neye göre diyebilirsiniz katılır yada katılmazsınız şuna göre: geçen hafta sonu Antalya citroen bayii de g.picasso 7 kişilik olana baktım.. 91000 tl dedi:))) o da kampanyalıymış:)) yuh dedim ama içimden... yani citroen 90bine araba satıyorsa mpv segmentinde varsın verso da 90 bin olsun:)))
Benim beklentim en düşük donanımın 80bin Tl civarı olması.
En yakın tahmin benden çıkmış.
Arkadaşları arayıp söyleyelim, üretimi durdursunlar. Gerek yok zira. Satamazlar bu fiyatlara. Scenic EDC'li full donanım 82.000 Lira, Verso Elegant düz vites 84.000! Elegant dediğime de bakmayın. Ele gelecek bir özellikte yok. Kapı altı aydınlatmayı bile koymamışlar, far-yağmur sensörü, vs. şöyle dursun. Sanırım ilk defa, adam akıllı bir dizel üniteli araç üretince heyecan yaptılar!