0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba,Ürünü bende aldım,kalite görüntü vs olarak gerçekten f/p düşünüldüğünde çok güzel ve başarılı bir ürün.Kullanan arkadaşlardan ricam,aracı stop edince kamerayı elle kapatmakmı gerekiyor? Şöyle ki her kontak açıldığında saat tarih ayarı istiyor ve kontak kapatıldığında cihazı şarja bağlayın uyarısı çıkıyor.Selamlar
Viofo A119S,Bütçe uygunsa;Viofo A129
Araç kamerası tavsiyeleri hakkında güzel bir konu olmuş. Kamerarehberi.com'un sahibiyim. Araç ve aksiyon kamerası incelemeleri yapıyorum. Araç kamerası araştırması yaptıysanız mutlaka denk gelmiş olmalıyız. ToyotaClubTR'de de araç ve aksiyon kamerası arayanlara yardımcı olmak isterim. Yönetimin de izni olursa forum kullanıcılarının sorularını yeni konu açmadan bu gönderi altından elimden geldiğince yanıtlamaya çalışabilirim. Yönetim izni olursa forum kullanıcılarının lehine olacak araç kamerası indirimlerini de bu konu altından paylaşabilirim.
Herkese merhaba güncel bir cihaz tavsiyesi olan varmı? Bi arkadaş alacak teşekkürler.
Yaşar hocam merhaba,Yazın Xiaomi 70Mai Pro aldım sonradan gps modülünüde aldım gayet iyi sonuçlar veriyor.Bir incele istersen ben menunum tek problemi kameranın bataryalı olması uzun vadede ve sıcakta şişebiliyor maalesef.73 de TA1MK
Aslında batarya harici duruma getirilip, torpido içinde bir noktaya monte edilebilir. Direk güneşten özellikle çalışma anında korunacaktır. Hatta batarya kutusuna ayrı bir soğutma bile yapılabilir diye düşünüyorum.Bu arada şerit takip sistemli kameralar yanında, önceki aracı da (mesafe olarak) takip eden olsa faydalı olabilir.