0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut Bey! bu devreyi araç çakmaklığı ile kamera arasına (kameranın kablosunu keserek araya takacaksınız), Kontağı ilk çevirdiğiniz de başlıyor geciktirme süresi, süreyi zaten siz üzerindeki süre ayarından arttırıp azalta biliyorsunuz.Bağlantı şekli mesajınızdaki fotoğrafta görünüyor. + ve - uçlar foroğrafınıza göre sol tarafa bağlanıyor + uçtan bir hatta sağ tarafta bulunan bağlantı yerlerinin ortasına bağlanacak, - uç sağ tarafta bulunan 3 lü bağlantı yerinin altından alınacak. Önemli alacağınız devre için satıcı ile iletişim kurun. Bazı devreler geç açmak için bazıları geç kapatmak içindir. Yanı Power on delay (gecikme açılışı) power off delay (gecikme kapanması) siz power on delay alacaksınız.
Arkadaşlar benimde size tavsiyem aşağıdaki ürün. 32 GB hafıza kartı ve GPS ile birlikte aldım. Full HD kalitesinde 5 saat çekim yapabiliyor ayrıca gps ile bilgisayarda uygulaması ile araçın nerde kaç km hızla gittiğini harita üzerinden izleyebiliyorsunuz. Gece cekimi de çok iyihttps://tr.aliexpress.com/item/Anytek-araba-DVR-AT66A-tam-HD-Novatek-96650-araba-kamera-kaydedici-kara-kutu-170-derece-6G/32896860801.html?spm=a2g10.10010108.1000023.3.5fab185fnNIFRk
Araç içi kamera montajını düzgün olarak nerede yaptırabilirim Viofo araç içi kamera İstanbul Avrupa yakası şimdiden teşekkür ederim
Ben ailemizdeki 3 araca VIOFO A118C model kamera taktım kameranın kendisi zaten çok ufak ve dikkat çekmiyor. Kabloları da tavan kaplamasının içinden A sütunundan ve torpidonun alt tarafından çakmak prizine kadar çektim. En eski kamerayı alalı 2 yılı geçti. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım.
Güneş olayına kimse garanti veremez ama ben A118C yi bütün yaz arka camdan sökmeden kullandım.
2015 ocakta aldığım g1w-c maşallah hala tıkır tıkır çalışmakta. eski bir model ama o zamanlar en çok tercih edilen f/p cihazıydı parasını sonuna kadar hakediyor.
benim 3 sene oldu bu süreçte sıcaktan kapasitörlü olmasına ragmen biraz kenarları kabarmış/şişmiş ama sorunsuz çalışıyor
sd kart dolunca, otomatik resetleyip tekrar kayıt etmeye başlıyor mu? Manuel resrtliyorum sd kartı öyle kayda başlıyor.
Ben bu ürünü kullanıyorum, arkadaşlarıma da aldırdım, şimdilik iyi gidiyor. Güzel tarafı her şeyi cep telefonu aracılığıyla halletmeniz. Görüntüleri telefondan izleyebiliyor, kaydedebiliyor, yollayabiliyorsunuz. Umarım kullanma ihtiyacı doğmaz. (Telefon kameranın wi-fi mesafesinde olmalı tabii)https://urun.n11.com/arac-ici-kamera/xiaomi-mi-70mai-akilli-wi-fi-arac-kamera-1080p-global-versiyon-P200588243