Gönderen Konu: Tüv muayene sonuçlarını dikkate alın.  (Okunma sayısı 2462 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Tüv muayene sonuçlarını dikkate alın.
« : Ocak 29, 2014, 13:15:54 »
Abilerim bir çoğunuz biliyorsunuz ki yolda giderken rot mili kirilip ufak bir kaza yapmistim. Bugün arabanın kaskosunu yaptirdim evraklari ruhsata koyarken ruhsattaki fazlaliklari cikartim dedim. Muayene kagidi geldi bir okuyun dedim birde ne görim. İtme -rot basi  soldaki kafada boşluk var diyor. Benim kirilan parçada bu. 17 temmuzda muayeneye götürmüştük. Ve oradaki far ayarlari vs hatalari yazdigi için dikkate almamistik. Siz siz olun mutlaka dikkate alin. Biz dikkate alsaydik belki o rot mili kirilmayacakti ve babam şuan araba surmemi yasaklamayacakti.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

Tüv muayene sonuçlarını dikkate alın.
« : Ocak 29, 2014, 13:15:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
Ynt: Tüv muayene sonuçlarını dikkate alın.
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2014, 13:31:22 »
Yakında Kasko firmaları kaza bedelini ödemek için, bu evrakları isteyebilir. Dolayısiyle tamir edildiğinide belgelemek gerekmektedir.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2014, 13:34:38 »
Benim eski aracımda karter altı yağlanmış gibi bir hafif kusur ibaresi vardı. Sonradan servise götürdüğümde baktırmıştım. İşe yaradı yani.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2014, 18:44:32 »
Ben olsam derdim suç senin arabana bakmıyorsun,böyle oluncada bana kızıyorsun diye :) ben çok çok çok çok meraklı olduğum zamanlarda ben okurdum böyle böyle diye babam dinlemezdi.sonra sadece merak moduna aldım kendimi,o ilgilenmeye başladı ben elimi sürmedim.maşallah herşeyi ile ilgileniyordu.sanada tavsiye ederim :D
 Bir süre ilgilenme herkes kendi takılsın.sonra sana baban der bunu yap bunu yap diye :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 29, 2014, 18:59:26 »
Aynen İlke,

Bazıları TÜV e kızıyor çok eksik buluyor uğraştırıyor diye ama ben her gittiğimde özellikle tembih ediyorum iyicene bakın diye. Sonuçta bir nevi aracı Doktora götürmek gibi birşey. Nede olsa para veriyoruz güzel muayene etsinler :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2014, 19:32:58 »
Aynen İlke,

Bazıları TÜV e kızıyor çok eksik buluyor uğraştırıyor diye ama ben her gittiğimde özellikle tembih ediyorum iyicene bakın diye. Sonuçta bir nevi aracı Doktora götürmek gibi birşey. Nede olsa para veriyoruz güzel muayene etsinler :)

Abi bazıları da tam tersi bir gün parçacıdayım polen filtresi almak için biri geldi fren hortumu terleme yaptığından muayeneden geçmemiş ve değiştir demişler adam parçaçı da 20-25 tl lik fren hortumu için bir sürü kafa ütüledi neymiş tüm araçlarda öyleymiş ne gerek var diye .Ama parçacı çok güzel cevap verdi abi dedi 20-25 tl için canını sıkmaya değer mi onu geçtim fren arabadaki en önemli donanım Allah korusun yüksek hızlarda bir aksilik çıksa şu hortum yüzünden ne yapacaksın senin ve ailenin canı bu vereceğin 20-25 tl den değerli mi al istersen hediyem olsun dedi .  Parçacıya içimden helal olsun dedim .