Gönderen Konu: Sürücü kursu(Gaziantep)  (Okunma sayısı 742 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Sürücü kursu(Gaziantep)
« : Ocak 28, 2014, 19:10:33 »
Merhabalar,bu olay ehliyet alma olayından biraz farklı bir durum.ben 2012 kasım ayında ehliyet alma niyetiyle Gaziantepte amcamın tanıdığı Nokay sürücü kursuna yazıldım.ilk aylar masrafım yoktu iki ayın parasını ödedim.birde kayıt olurken 50 tl ödedim toplam 150 TL.maddiyatımda sıkıntılar olunca ödeme durdu. Belgelerdede eksikler vardı.amcam çalıştığı için kendim almam gerekiyordu belgeleri.şehir yabancıydı o sıralar bana,ödeme yapmadım diye belgeleride almadım. Sonra bizim tanıdığımız ortak ayrıldı başka kurs açtı.bende geçen sene paramı geri almak için gittim.vermediler,yok biz o parayı milli eğitime yatırdık bizde kalmadı paran. Dedim belgeler eksik nasıl yaptınız o işi,biz kaydını açtık yatırdık dediler.kaydını silmek istersen tazminat gerekir zaten dediler.hadi buna şimdilik tamam dedim.bu sene kasım ayında babam sana ehliyet alalım dedi haydi hop demeye kalmadı ehliyeti aldım.şimdi ben bu kursa gidip paramı alabilir miyim? Alabileceksem nasıl? Elimde 100 tl lik makbuz var, 50 tl kayıt parasında makbuzu veririm dedi adam,sonra ayrılık kurs açtı. 100 tl öğrenci için az para değil,almam çok iyi olur,gaziantepte bana yardımcı olacak kimse var mı?yada ben nasıl alabilirim paramı?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Toyota Club Türkiye

Sürücü kursu(Gaziantep)
« : Ocak 28, 2014, 19:10:33 »