Merhaba arkadaşlar,
Toyota auris 2013 sahibiyim.Direksiyon kısmında resimde gösterdim metalmi-aliminyummu, metal/plastik karışımmı artık bilemiyorum ince kılcal çizik mevcut bunu zarar vermeden matlaştırmadan nasıl yok edebilirim.
O kısım metalik boya sanırım ince pasta cila yapılabilir çizikler derin değilse kaybolur.
O kısım metalik boya sanırım ince pasta cila yapılabilir çizikler derin değilse kaybolur.
Peki kendim zarar vermeden yapabileceğim bir ürün önerebilirmsiniz
O kısım plastik üzerindede boya var.
Sakın pasta yapmayın dahada büyür.
plastik üzeri boyaya pasta yapılabilir ya, panik yok

Ama ince pasta lazım ve düzgün aletler lazım. Meguiars M205 deneyin bence. Diğer kısımların özenli bir şekilde bantlanması lazım.
En kötü ihtimalde, pastayı fazla kaçırırsanız sadece o kısım sökülüp boyanabilir.
İnce pasta yapılabilir ben vites kutusu çerçevesine uyguladım bir problem yok plastik aksamdaki boyaya da pasta cila uygulaması yapılabilir. Fakat çok bastırmadan dikkatle yapmak gerekir.
Mesaj Birleştirildi: 28 Oca, 2014 18:27
Benden önce Alper bey yanıtlamış
Ne önerirsiniz?
Araba boyası hazırlayan bir yerde boyasından yaptırın.
Sonrada içine bi oto boyacıya sertleştirici girdirin.
Bu boyaya kürdanın ucunu daldırıp dikey olarak bu bölgeye kokunun.
Yatay hareket yapmamaya çalışın.
Sonrada saç kurutma makinası ile kurutun birkaç saatte dokunmayın.
Ama makina ile aşırı ısıtmayın malum hava yastıgı var.
çok gözünüze batıyorsa en iyi çözüm folyo kaplama olacaktır.aynı renk olmasa bile %90 a yakın bi renk folyo bulup kendiniz veya herhangi bir kaplamacıda kaplattırın güzel yanı beğenmesseniz sökersiniz
Ben olsam hiç dokunmazdım. İç nazarlık olsun.
Bence de dokunmasanız iyi edersiniz çünkü yeri ve zemin sıkıntılı sadece naçizane pasta değil de cila ile bir şansınızı deneyin derim .Yoksa arkadaşın da dediği gibi nazarlık deyin geçin
oraya irice bir nazarlık etiket alıp yapıştırın