0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut kardeşim bu konunun eksperidir.
Dizel araçlarda sorun yaşandığını duysaydım eğer önceden ben de benzinli ve otomatik alırdım. Ama aracımı aldıktan sonra bu forumda öğrendim dizel araçların yağ yaktığını. Aracım şu anda 650 kmde ve ben bir kere yağı kontrol ettim ama bir anormallik yok şu an için.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Servise muhakkak sorarım ama onlar bu sorunu hata olarak görmeye yanaşmadıkları için ( forumda genelde herkes aynı şeyden şikayetçi) yağda eksilme olsa bile doğru söylemde bulunmayabilirler gibime geliyor.
Ama ne olursa olsun insan gene de bir tuhaf oluyor arkadaşlar. Sen ne umutlarla yeni bir araç al. Ama bir kaç ay sonra sana şunu desinler " şu sorundan dolayı motora revizyon yapılması gerekiyor". Gerçekten kötü bir durum olsa gerek.Mesaj Birleştirildi: Ocak 28, 2014, 17:00:24Mahmut Bey, çok teşekkür ederim .Söylemleriniz içimi rahatlattı gerçekten. Artık zaman gösterecek biraz da. İnşallah bundan sonra da sorun yaşanmaz.
Rica ederim . Siz aracınızı kazasız belasız güzel günlerde kullanın gerisi teferruat bir şekilde halledilir güzel canınızı sıkmayın .