0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok özür dilerim Cem bey evet malezya yazıyor. o zaman orjinal .. İnşallah ustamın dediği gibi olur ( kullandıkça yumuşayacakmış )
Yaylarada baktırmadım , ama sanmam eski amosörler çok rahattı çünkü , ben bu malezya konusuna takıldım hala dün bir yeri telefon ile aradım ben amosörün tanesini 120 tl ye aldım çok iyi almışsınız dedi , bende malezya üretimi ondan olabilirmi die sorduğumda adam allah allah ben ilk defa duyuyorum diyor bunu diyen japon parçaları satan bir firma.. onlarda tanesi 180 tl imiş.
bende 130 tl ye aldim malezyada uretim yapiliyor ondan eminim sanalyedekparca.cm adresinden aldim hatta yabanci forumlarda da arastirma yapmistim orada da kiyaslama yapiyorlardi japon ile malezya arasinda. Sahsen sikinti olacagini zannetmiyorum gonul rahatligi ile kullanalim malezyada fabrikasi olmasi kalitede dusukluk olacagi anlamina gelmiyor ki, birde eski amortisorler zamanin ve kullanimin etkisi ile yumusamistir, o yuzden size bariz bir fark geliyordur
sanalyedekparca.cm da Toyota göremedim, telefonla mı ulaştınız, bende aracıma amortisör bakıyorum da..