Gönderen Konu: KYB AMORTİSÖR ( MADE IN MALAYSİA ) İHTİYACI OLANA SATACAĞIM. 3 HAFTALIK.  (Okunma sayısı 2726 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '94
  • 3 kere teşekkür edildi
Selamünaleyküm

Aracıma taktırdığım KYB EXEL -G amortisör kutusunda made ın marsilya yazıyor . bu amortsiör sahtemidir. sorma nedenim bana amortisörün  sert  gelmesi.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: KYB AMORTİSÖR ( MADE IN MARSİLYA )
« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2014, 17:57:39 »
Tem toyota ufuk diye aratıp ufuk sönmeze sorun... Satan o ondan baskı cevap veremeyebilir :)
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2014, 17:59:48 »
sert geliyorsa normaldir :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 134000
  • Model Yılı: '96
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 28, 2014, 19:38:25 »
malezya yazmasın  malezyada fabrikaları vardır.  kyb amortisorun gecen 1 takım bende aldım üzerinde malezya yazıyordu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 30, 2014, 09:21:56 »
Çok özür dilerim Cem bey evet malezya yazıyor. o zaman orjinal .. İnşallah ustamın dediği gibi olur ( kullandıkça yumuşayacakmış )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 31, 2014, 01:04:01 »
Çok özür dilerim Cem bey evet malezya yazıyor. o zaman orjinal .. İnşallah ustamın dediği gibi olur ( kullandıkça yumuşayacakmış )
Bende yeni taktirdim suan bende pek alisamadim gacirdama var gibi sanki kasisden inerken cukurdan gecerken yaylarina baktirdiniz mi peki yaylarin durumu nasilmis

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: KYB AMORTİSÖR ( MADE IN MALAYSİA )
« Yanıtla #6 : Ocak 31, 2014, 01:13:39 »
Yeni takılan amortisörlerin sert olması normaldir daha hiç kullanılmadıklarından sert olurlar belli bir süreden sonra alışırlar.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 31, 2014, 09:39:32 »
Yaylarada baktırmadım , ama sanmam eski amosörler çok rahattı çünkü , ben bu malezya konusuna takıldım hala dün bir yeri telefon ile aradım ben amosörün tanesini 120 tl ye aldım çok iyi almışsınız dedi , bende malezya üretimi ondan olabilirmi die sorduğumda adam allah allah ben ilk defa duyuyorum diyor bunu diyen japon parçaları satan bir firma.. onlarda tanesi 180 tl imiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 01, 2014, 01:43:06 »
Yaylarada baktırmadım , ama sanmam eski amosörler çok rahattı çünkü , ben bu malezya konusuna takıldım hala dün bir yeri telefon ile aradım ben amosörün tanesini 120 tl ye aldım çok iyi almışsınız dedi , bende malezya üretimi ondan olabilirmi die sorduğumda adam allah allah ben ilk defa duyuyorum diyor bunu diyen japon parçaları satan bir firma.. onlarda tanesi 180 tl imiş.
bende 130 tl ye aldim  malezyada uretim yapiliyor ondan eminim  sanalyedekparca.cm adresinden aldim  hatta yabanci forumlarda da arastirma yapmistim orada da kiyaslama yapiyorlardi japon ile malezya arasinda. Sahsen sikinti olacagini zannetmiyorum gonul rahatligi ile kullanalim malezyada fabrikasi olmasi  kalitede dusukluk olacagi anlamina gelmiyor ki, birde eski amortisorler zamanin ve kullanimin etkisi ile yumusamistir, o yuzden size bariz bir fark geliyordur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 04, 2014, 09:33:38 »
Cem bey ilginiz için teşekkürler bakalım sonucu bekleyip göreceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Model Yılı: '98
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 04, 2014, 09:53:44 »
bende 130 tl ye aldim  malezyada uretim yapiliyor ondan eminim  sanalyedekparca.cm adresinden aldim  hatta yabanci forumlarda da arastirma yapmistim orada da kiyaslama yapiyorlardi japon ile malezya arasinda. Sahsen sikinti olacagini zannetmiyorum gonul rahatligi ile kullanalim malezyada fabrikasi olmasi  kalitede dusukluk olacagi anlamina gelmiyor ki, birde eski amortisorler zamanin ve kullanimin etkisi ile yumusamistir, o yuzden size bariz bir fark geliyordur
sanalyedekparca.cm da Toyota göremedim, telefonla mı ulaştınız, bende aracıma amortisör bakıyorum da..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 04, 2014, 10:55:27 »
  Marsilya yazısını değiştirirseniz bence daha doğru olur.
 Bazı üreticilerin, farklı ülkelerde fabrikaları mevcut ve kimi üretimleri bu değişik fabrikalarda yapılabiliyor. Örneğin aracınızın da Japon ya da Türkiye üretimleri mevcut.
 Yeni amortisörlerin sert gelmesi yol tutuş, performans ve frenaj adına iyi bir şey.
 Eğer aracınızın yayları hiç değişmedi ise şimdiye kadar özelliğini kaybetmiş olabilir hele ki arka yaylar o araçlarda çok dayanıklı değildir. Kaliteli ve uygun yaylar ile amortisörlerin de ömrü uzar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 04, 2014, 12:48:42 »
sanalyedekparca.cm da Toyota göremedim, telefonla mı ulaştınız, bende aracıma amortisör bakıyorum da..
N11.com da ayni sirketin sayfasi.var orada baysalotomotiv diye geciyor oradan temin ettim bende fren disk balata ve amortisorleri .
http://www.n11.com/amortisor-arka-sagtoyota-corolla-9398-ae100-ae101-gazli-P16787495

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Model Yılı: '98
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 04, 2014, 13:15:00 »
Teşekkürler, Carina için olanlar daha pahalıymış,  ama marka yazmamışlar yada ben göremedim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 04, 2014, 16:58:00 »
Ben bugün tokico yağlı amortisör siparişi verdim isteyen olursa kyb exel g gazlıları satabilirim ... daha yeni aldığımı zaten biliyorsunuz..