Gönderen Konu: Jant temizleme hakkında soru (atas forlega)  (Okunma sayısı 5203 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: Jant temizleme hakkında soru (atas forlega)
« Yanıtla #20 : Ocak 29, 2014, 19:51:52 »
:)  şöyle oluyor sprey ucuzsa ve gerçekten göründüğü gibi işe yarıyorsa alabilirim bu zamana kadar şu temizlik ürünlerine cila ürünlerine o kadar gereksiz para harcadım ki çoğu işimi görmedi ve çöpe gitti şuan kullandığım 4 ürün var sadece jant temizleme spreyi yerine de az tinerli gaz yağı kullanıyorum o kadar etkili ki kullandıklarımın en iyisi zarar veriyor mu diye çok sık kontrol ediyorum 1 yılı geçti orjinal jantlarına daha bir zararını görmedim..
Benim mesajı alıntı yapmışsın da, bende kendime cevap olarak algıladım, onun için anlayamamıştım. Sen ana topici yorumlamışsın, şimdi taşlar yerine oturdu.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 29, 2014, 19:51:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 29, 2014, 20:30:02 »
:)  şöyle oluyor sprey ucuzsa ve gerçekten göründüğü gibi işe yarıyorsa alabilirim bu zamana kadar şu temizlik ürünlerine cila ürünlerine o kadar gereksiz para harcadım ki çoğu işimi görmedi ve çöpe gitti şuan kullandığım 4 ürün var sadece jant temizleme spreyi yerine de az tinerli gaz yağı kullanıyorum o kadar etkili ki kullandıklarımın en iyisi zarar veriyor mu diye çok sık kontrol ediyorum 1 yılı geçti orjinal jantlarına daha bir zararını görmedim..

atası denemedim o işimi görmezse bende sonax alırım.  Videoları var işe yarıyor. tekzende 22 tl hepsiburadada o fiyat.

Sonax Full Effect Wheel Cleaner - Audi Q7 21 inch S-Line Wheels

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 02, 2014, 12:25:10 »
Çok ucuz ve basit bir yöntemi var, porçöz denilen ürün.( Aynı ürün bimde kirçöz olarak 1,5 tlye satılıyor) Bu sıvıyı camsil kutusuna döküp jantınıza sıkın anında kirlerin akmaya başladığını görürsünüz, fırçalayın ve bol su ile durulayın.

DİKKAT,
Yukarıda bahsettiğim ürün eski kezzap, tuzruhu gibi maddelerin hemen hemen aynısıdır. Koklamayın cilde temas ettirmeyin.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 12, 2014, 23:10:00 »
Ne sonax nede atas çıkardı o lekeleri (fırçalamama rağmen). Lekenin üstüne biraz pasta sürüp pedi sürttüğüm gibi çıktı lekeler ilginç.